|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() נגיד שאני מקים אתר לחברה של עיצוב פנים והשם של החברה וגם הדומיין שלה הוא במקרה
שם של נושא ממש לא קשור ולא רלוונטי לדוגמא שם של כוכבת פורנו לא ידועה כל כך. האם לדעתכם העובדה ששם העסק שלי שמקודם תחת עיצוב פנים הוא גם שם של כוכבת פורנו יכול לפגוע ברמת הקידום וברלוונטיות של החיפוש בGOOGLE? אם כן אשמח אם תסבירו לי בקצרה למה? תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
מה זאת אומרת "שם החברה"? גוגל לא יודע מה שם החבהר שלך. נניח שהתכוונת למה שכתוב בכותרת בדף הראשי ומופיע בכל הדפים.
הבעייה היחידה שיכולה להיווצר זה שבמידה ויחפשו את שם החברה שלך, גם אם נניח שאתם תיהיו במקום הראשון, מתחתיכם יהיו תוצאות "לא כל כך מחמיאות". אבל חוץ מזה? אין בעייה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כיום כאשר מקדמים דומיינים בעברית זה לא תורם אך טוענים שהולך לצאת "תרגום" של גוגל ל URL וככה הוא יבדוק אם המילה באנגלית היא המילת מפתח בעברית. מעבר לכך, אין חשיבות |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אגב, לא טוענים, גוגל כבר היום מבין שאילתאות ומתרגם אותם לשפות. יותר מכך, בדקתי את העניין (באופן מאוד לא "מדעי") ותירגמתי ביטויים מאנגלית לעברית ב-Google Translate (מתוך הנחה שזה אותו מנוע שהם משתמשים בגוגל מנוע החיפוש עצמו), חיפשתי בגוגל ישראל, וקרה לי שראיתי תוצאות באנגלית עם המונח שהתחלתי ותירגמתי אותו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|