![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עריכת קבצים ב PHP
שלום
אני בונה עכשיו מערכת ניהול של העלאת תמונות ואני רוצה לעשות בפאנל ניהול אזור של הגדרות כלליות שבאזור זה מנהל המערכת יקבע את ההגדרות הבסיסיות של המערכת כמו גודל מקסימלי,תיקית העלאת התמונות וכו' עשיתי טופס עם תיבות טקסט שבהן המשתמש כותב את ההגדרות ואני רוצה שכשהוא ילחץ על הכפתור של "שמירת הגדרות" אז ההגדרות ייכתבו לתוך קובץ ההגדרות. פתחתי את הקובץ לקריאה וכתיבה באמצעות PHP קוד:
התבנית של קובץ ההגדרות היא כזו PHP קוד:
איך אני עושה את זה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני הייתי עושה את זה אחרת.
הייתי בונה מערך שבו נשמרות ההגדרות, וכותב איזו פונקציה שתהפוך אותו לקוד PHP שמגדיר אותו, או שעושה לו serialize
# 3 |
חבר בקהילה
|
את יכול להראות דוגמא?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
סליחה על הדאבל אבל אני לא יכול לערוך את ההודעות שלי
תיקון להודעה הקודמת: *אתה יכול להראות דוגמא |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
serialze, חפש בגוגל
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חיפשתי בגוגל ולא הבנתי איך זה אמור לעזור לי
הבנתי שזה מעין דרך לדחוס נתונים ואז במקום אחר אפשר לעשות unserialze ואז להציג את הנתונים שנדחסו אבל איך אני איך הנתונים יוצגו? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
פשוט מאוד אתה מקבל את הערכים מהטופס אחרי שהוא לחץ שמור הגדרות ומכניס אותכם לתוך משתנה אחר בצורה כזאת
PHP קוד:
\$maxfilesize = \"".$_POST["maxfilesize"]."\"; //KB "; ?> [/color][/php] עכשיו אתה צריך לכתוב את זה לקובץ וזהו |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תעשה SERIALIZE למידע, תכניס לתוך מסד נתונים.
כל פעם שאתה מציג את הנתונים תשלוף, unserialize ותעשה SERILIZE מחדש לנתנוים ותכניס למסד.. כמעט כל מערכת גדולה ב PHP שומרת מידע כ Serialize ב DATABASE וכמעט לא נהוג לעבוד מול קבצים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
Why serialize? serialize's output varies from one system to another, mainly because of the changes in the architecture
If you want to keep things simple, working, and flexible you would find it better to use JSON / INI / XML / YAML / etc
# 10 |
חבר בקהילה
|
כל הקטע הוא שאני לא רוצה לשים את הנתונים במסד
אם הנתונים היו במסד היה יותר קל אני אנסה לראות מה אפשר לעשות עם INI |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|