![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
זיכרון טוב?
שלום אני רוצה לקנות זיכרון למחשב נייד בשביל וינדוס 7 וכמובן לשפר את העבודה על המחשב
האם הזכרון הבא הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?p...29&CatCode=564 כרגי יש לי 1.73GHZ 530 המחירים ממש נמוכים זכרונות מחשב. תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יש לי בבית CEON, כבר שלוש-ארבע שנים, ולא תקלה אחת.
הם אחלה לדעתי... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לא את אלה, קח 800MHZ, לא 667
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
לפני שאתה רץ וקונה , ראיתי שאמרו לך פה משהו על התדרים אז תענה לעצמך על השאלות הבאות קודם כל: הזכרון במקום הקיים או בנוסף לקיים? תזהר לקחת 800MHZ כמו שהציעו לך, ולגלות בסוף שזה לא מתאים ללוח אם שלך. קודם תבדוק את נושא התאימות אם הזכרון נכנס בנוסף לזכרון שכבר קיים לך ולא במקום, הוא חייב להיות באותה מהירות(תדר). |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
קפצתי לחנות ושאלתי כמובן אמרו לי שהמחשב שלי gigabyte w466 תומך עד 2 גיגה ולא משנה איזה חברה ולא הזכיר את העניין של ההרצ', אם זה כך, אז בכלל שווה לי לשדרג? כי זה ddr2 זה תומך ?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
המחשב שלך הוא דגם W466 או W466U?
חיפוש קצר באתר של Gigabyte הציג לי רק את U למרות שכתבתי בלי, לפי ה-U תומך ב- DDR2 עד 4GB ראם עד 667MHZ. מה שמוזר שחיפשתי גם בזאפ לראות אם יש את הדגם לקנייה ה- W466 ולא קיים, בדוק את זה עם זה U יוצא לך טוב. אם תרצה להעיף מבט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2502
אימייל: jonathan@zeierman.net Last edited by Jonathan Zeierman; 24-05-09 at 15:26.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
המחשב שלך תומך עד 667MHZ (עכשיו בדקתי, מצטער), כמה זכרון יש לך עכשיו?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני בספק רב(מכוון שאני ניסיתי את זה כבר), אם תהיה בעיה אם הוא ישים זיכרונות 800 שבעצם הלוח תומך 667 , פשוט הזיכרון יעבוד בתדר 667 למרות שהוא תומך עד 800.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יש הבדלים גם בסלוט עצמו אם אני לא טועה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
כן עם U . המוכר מאייבורי אמר לי שזה תומך עד 2 גיגה :| יש לי כרגע 1.7 Ghz בתדר של 500
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|