|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
The Tale - it just Must go on
שלום לכם,
לפני מספר שבועות עלה לי רעיון לאתר. אתר לסיפורים בהמשכים. כמו אלה שעושים בשיעורים, או עם חברים, או סתם מתי שמשעמם. מה הקונספט למעשה? סיפורים, בנויים מחלקים קצרים שכל אחד מוסיף. הראשון כותב כמה משפטים, בשביל לתת קצת רקע וכיוון והמגיבים ממשיכים את זה. כל אחד יכול לקרוא סיפורים ותגובות של אחרים ולראות פרופילים של משתמשים, מי שנרשם לאתר (הרשמה קצרה מאוד, ללא אישור במייל) יכול גם לפתוח סיפורים משלו, להגיב על סיפורים שלו ושל אחרים. יש גם דף למתכנתים, שלמעשה פשוט פולט XML, שזהה לעמוד הראשי מבחינת התכנים. השם אם עוד לא הבנתם הוא The Tale בעברית הסיפור, המעשייה. הסלוגן הוא it just Must go on או בעברית זה פשוט חייב להמשיך. נשמע באנגלית יותר טוב. אשמח לשמוע ביקורות, בעיקר על הרעיון, על התכנות והאבטחה (נא לא לנסות להזריק סקריפטים, כבר בדקנו את כל זה), על הקוד (שלדעתי נראה מצויין) ועל העיצוב (שלדעתי צריך שיפור). לגבי העיצוב, הוא חייב להיות מינימליסטי וקל. אז בלי זיבולי שכל נוספים: The Tale מצפה לראות אתכם רשומים שם! |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד, כדאי לך לעשות גרסא נוספת בעברית
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה כולם רוצים עברית?
בארץ יש ממש מעט קהל, מנגד בחו"ל יש מלא! אנגלית זה הכי טוב לאתרים כאלה... |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
זה לא יזיק לך לעשות גם וגם
זה יכול רק להועיל לך
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה
![]() אני מסכים שזה יכול רק להועיל. אבל יש הרבה שיקולים שבגללם אני לא עושה, לדוגמה: 1) הזמן שזה ידרוש לתרגם הכל. 2) הזמן שזה ידרוש לשלב הכל. 3) החוסר בקהל הארץ לאומת בחו"ל. 4) זה שהאחסון כרגע בארה"ב -> איטיות לארץ.. והרשימה עוד ארוכה, בכל אופן החלטתי שלא לתרגם את האתר הזה לשפת הקודש, אולי בהמשך. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
נשמע אחלה רעיון שיהיה בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אחלה אתר אחי. בהצלחה...
רק תחליף את הלוגו למשהו אחר למה מה שיש עכשיו לא מובן. ולא נראה טוב. וכמובן לא הייתי מתנגד לתירגום לעברית.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולכם על הביקורות.
אני מאמין שאני אכן אשנה את העיצוב, ואת הלוגו אם אתם אומרים שהוא לא מובן, למרות שאני אוהב אותו... לגבי התרגום לעברית, בשלב זה כנראה לא יהיה תרגום. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|