![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחשב נייד בסביבות 4K
שלום,
ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות 4 אלף. יש לה מפרט חמוד, אשמח לשמוע את מה שיש לכם לומר בנושא. בנוסף, אם יש לכם להציע לי מפרט טוב יותר בסביבות המחיר, אשמח לשמוע על כך. מפרט: כללי DELL יצרן Inspiron 1545 דגם שחור אדום צבע לוח אם Intel® Cantiga GM45 Chipset לוח אם מעבד CORE 2 DUO מעבד 2.0GHz 800MHz מהירות 2MB זיכרון מטמון זיכרון 2048MB(2x1024MB) נפח 800MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 250GB גודל דיסק 5400 rpm מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital 34 mm ExpressCard slot PCMCIA מסך Widescreen WXGA סוג 15.6" גודל (1366x768) רזולוציה Integrated 1.3 Mega Pixel מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Wireless גרפיקה Intel Integrated GMA 4500MHD כרטיס מסך סאונד Intel High Definition Audio 2.0 כרטיס קול יציאות 15-pin VGA video connector Video VGA 3xUSB 2.0 USB Yes RJ-45 מערכת הפעלה Windows Vista Home basic(Eng) מערכת הפעלה נתונים טכניים החל מ 2.64 ק"ג משקל 6-Cell 46W/HR LI-ION סוללה הערות כולל English Microsoft Works 9.0 הערות אחריות ושירות שלוש שנים משך האחריות מעבדת DELL ישראל תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
למה המחשב ישמש?
קצת יותר פרטים... בכל מקרה תבדוק את הניידים של HP מסדרת הPavilion יש להם מלא מפרטים וגדלים תחפש את האחד שיתאים לך במחיר שיתיאים לך... ואם אתה רוצה ללכת על מפרט ופחות אל איכות בנייה המחשבים של ג'יגהבייט (לי יש אחד) יחסית למחיר המפרט ממש חזק איכות בנייה דיי ירודה בנתיים אין לי תלונות עליו
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מניח שהיא לא הולכת לשחק עליו, אז מה שחשוב שהיא תבחר את הגודל שהיא רוצה אותו.
15.6 זה מחשב לא קטן, ואם היא רוצה לסחוב אותו בתיק זה יכול להיות קצת לא נוח.
# 4 |
חבר בקהילה
|
המחשב אמור לשמש אותה ללימודים, טיפה עריכות גרפיות ואולי משחקים.
אני ממש לא יודע, היא לא סגורה על עצמה. אגב, תודה לעונים. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
I am root
|
![]() ציטוט:
( ATI \ NVIDIA ) , 4 זה תקציב מאוד מאוד גבולי, ב5 אתה מביא מחשב פצצה ב 4 זה הגבול העליון למחשבים עגלות. זה בדרך כלל הבעיה והדילמה של רוב אלו שרוכשים מחשבים ניידים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|