|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אולי להגדיל טיפה את המגבלה בתווים בחתימה?
לדעתי 400 זה קצת, זה מגביל רצח.
אולי תעשו שככל השיש יותר הודעות בפורום/יותר זמן בפורום ככה תיהיה אפשרות ליותר תווים בחתימה?
Last edited by ronka; 13-05-09 at 14:44.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מצטרף לבקשה.
באת שזה קצת תווים. אין ממה למחוק בחתימה כדי להוסיף דברים.
# 3 |
אחראי פורום
|
היי,
ההגבלה נועדה, בין היתר, על מנת למנוע מסה של קישורים מהחתימה... ישנם פורומים שמאפשרים רק קישור או שניים בחתימה. אנחנו מגבילים בתווים. תסכים איתי שאם יהיו יותר תווים בחתימה הרבה משתמשים יוסיפו עוד הרבה קישורים לחתימה... מסת קישורים פוגעת באיכות הדף מבחינה קידומית, כך היא פוגעת גם בדף וגם בכלל הקישורים שבו, אנחנו לא מעוניינים בכך. אגב, סתם לדוגמא לשימוש לא נכון בחתימה ולפגיעה באיכות הדף, בחתימה שלך יש כמה קישורים בעלי TEXT ANCHOR שונה שמצביעים לאותו לינק...מבחינת גוגל זה יכול להחשב כספאם. המשך יום נעים.
# 4 |
מנהל ראשי
|
מסכים עם גיא,
מטרת החתימה להסביר בקצרה מי אתם ומה אתם עושים, על הדרך, לצרף דוגמא או 2 לאתרים שאתם מתפעלים \ מקדמים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אז ניתן להגביל את כמות הקישורים בחתימה.
או להתקין מוד של nofollow לחתימה (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=97685) |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
אני לא רוצה לעשות הכללות ושכל אחד ירצה לצאת צדיק, אבל...
למרות שהייתי מעדיף שיהיה גודל יותר גדול - אני מבין את ההגבלה, אבל אם יגבילו את כמות הקישורים / יוסיפו nofollow - את זה אני כבר לא אבין... יש גבול כמובן - אם אני אשים 500 קישורים אני לא אתפלא אם יורידו אותם, אבל להוסיף nofollow? זה מאוד יוריד את המוטיבציה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|