![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עזרה - אופניים
אהלן ,
כחלק מהאימונים לקראת הצבא , אני רוצה להתחיל לרכב הרבה על אופניים. רק חבל שבדיוק בשבוע שעבר אח שלי הגאון שבר לי את האופניים :O בקיצור , אני רוצה אופניים , לא יותר מידי יקרות כי יש עכשיו המון הוצאות גם ככה. משהו בסביבות 300-800 , אם יש משהו באמת טוב בסביבות ה-1000 אז גם טוב. חשוב שיהיו נוחות , כיסא נוח , אופניי הרים \ כביש. אני רוצה להזמין דרך האינטרנט כי חנות האופניים היחידה באיזור כאן היא חרא חנות עם חרא בעלים. פעם קודמת הזמנתי באינטרנט , אז גם הפעם לא אכפת לי להזמין. אשמח לעזרה ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תשמע אופניים לא מזמינים באינטרנט
אבל אם בכל זאת אני ממליץ לך אופני הרים ולא כביש יש הבדל גדול בינהם. אין דגם מסוים שאני יכול להמליץ לך
הוסטסניון
|
אני כן מזמין
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אופניי כביש בעלות שלדת אלומיניום (999.00 ש"ח):
http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=...=316&topicId=1 עושה רושם של אופניים מעולות. אופניי הרים במחיר זול יותר (649.00 ש"ח): http://www.tw4u.co.il/topics.php?id=...=161&topicId=1 אופניים יפות, איכותיות ובעלות מעצורי דיסק. תהנה ![]()
![]() Last edited by Gavriel; 13-05-09 at 12:43.. |
![]() |
# 5 |
חסום
|
^
שתי הזוגות אופניים זבל ! במחיר כזה לא קונים אופניים ... ב. אופניים לא קונים באינטרנט!! אתה יכול לקנות זבל שיעשו לך כאבי גב שלא תירצה בכלל להתגייס !! ג. לא להתלהב מהחברות שרושומות הנה למשל המודעה למעלה חרא של הילוכים ! שימנו מייצרת את ההילוכים והיא החברה הכי טובה אבל עדיין יש דגמים ב 100 שקל ויש ב 1000 שקל רק להילוכים ... ד. לדעתי כדאי לך לקנות יד שנייה או לחסוך לאופניים טובות ... |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני פשוט רגיל לקנות במחירים האלה , אני לא צריך יותר מזה . אולי אני פשוט לא יודע מה זה רמה ![]() עריכה : אפשר לנעול , מצאתי ![]() |
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
השאלה היא עד כמה אתה רציני... אני רוכב על זוג שעלו לפני 4 שנים 2300 שקל והם עברו מעל 5000 קילומטר להערכתי...
כמובן שעברו הרהב תלאות ותיקונים אבל בסה"כ זוג טוב תחפש איזהשהו HARO ממליץ על סדרת הV (תחפש V3 עם שאיפה לV4 ללא דיסקים - אם מציעים לך עם דיסקים תחליף למעצורי AVID רגילים) זה מה שנכנס בתקציב שלך לדעתי (אני לא מעודכן עם מחירים מאמין שיכנס ב"ה) וזה זוג שיספק אותך טוב.. אם אתה רציני תרים אלי צלצול לנייד אני יעזור לך בשמחה עריכה ד'א לא חשבתי על זה אבל אל תשלול את האופציה של יד שניה כמו שאמרו למעלה יש לי זוג יד שניה בבית וזה זוג מעולה.. הבעיה שלרוב זה אופניים מעולות שנמכרות בגרושים והם עברו טחינות רציניות...
|
|