|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
western union מישהו שמע?
אהלן,
אני מתחזק שרת אצל מישהו באיטליה והוא הציע לי את הדרך הזו בשביל לשלם לי. חברה בשם western union. לא הבנתי בדיוק מה הולך שם, אבל בערך (לפי מה שהבנתי), הוא שולח את הכסף ואני הולך לאיזה מקום פה בארץ לקחת אותו. רציתי לדעת אם מישהו כאן התנסה עם השירות שלהם, או לפחות יודע יותר טוב ממני במה מדובר. אגב, האתר שלהם הוא http://www.westernunion.com תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה עובד דרך בנק הדואר בישראל. בעיקרון הוא שולח לך כסף ואתה מושך... קצת לא אחראי מהצד השולח, אבל לא נראה לי שיש בעיה מהצד שלך. משתמשים בשירות בהמון תרמיות למינן, אבל לרוב הרמאי הוא זה שמקבל את הכסף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זאת שיטה לגנוב תכסף ולברוח
כי אתה לוקח את הכסף ולא עונה לו יותר כי להגיד שלא קיבלת לא תוכל הוא יכול לראות אם לקחת או לא כי אתה חותם שאח שלי היה בחול ככה שלחנו לו כסף הלכנו לדואר שמנו 1000 שקל ובמדינה שהוא נמצא הוא מקבל את זה ויש לו לבחור איך הוא5 מקבל את זה ... יענו באיזה סוג כסף |
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
ואם הוא שולח לי את הכסף באירו, ואני מוציא בשקלים, כמה עמלה הם יקחו על זה?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
לא נראה לי שהם עובדים עכשיו..
ובבקשה בלי תשובות של "תתקשר תשאל" וכו'. מי שיודע שיענה, מי שלא לא ![]() אגב, עוד שאלה: איזה פרטים אני צריך להביא לבנאדם בשביל שישלח את זה אליי (דרך השירות הזה)? כאילו אני מאמין שצריך להביא לו פרטים מזהים כמו ת.ז או מספר טלפון וכאלה, אבל מה בדיוק צריך להביא? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
יש להם סניף ליד המרכזית בת'א כמו שאני זוכר אתה מוזמן לבדוק
# 9 |
חבר על
|
זה כמו "מזומן בזמן" רק מחו"ל ולחו"ל
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
זה שמוציא את הכסף לא לוקחים לו עמלה זה שמשלם לוקחים לו
הוא שילם נגיד 12 יורו ? אבל אומרים לו עמלה זה נגיד 4 יורו אז שיביא 16 יורו ואז זה שמוציא תכסף יקבל 12 יורו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|