|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
אתר העלאת קבצים ותמונות 10MB חדש
שלום,
היום פתחתי אתר חדש - FILESUP.co.il - העלאת קבצים ותמונות. האתר הוא רק גרסא ראשונית, עוד כמה ימים יהיו אפשרויות חדשות - העלאת גלריות, תצוגה מקדימה לקבצים. ואתר ממש ממש יפה יהיה בעוד כשבוע. בנתיים אתם מוזמנים להנות. דור [אשמח להערות על הלוגו והצבעים והאם כדאי לשנות צבעים לגרסא השניה שתצא עוד שבוע] |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי, הנושא כ"כ חרוש שיצא כבר מכל ה..
העיצוב גם לא משהו,נראה כמו טבלאות עם צבעים ותמונה. בכל אופן אותך אני אוהב, אאחל לך המון המון הצלחה עם האתר החדש ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
עיצוב לא משהו
מערכת לא משהו הכל שם ניראה לא מסודר ושיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
רשמת בכל האתר fileup.co.il והאתר והלוגו הוא filesup.co.il
שנה את זה, זה לא נראה טוב |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי קהילה
|
תודה על ההערה,
בנוגע לעיצוב ולמערכת - זו רק גרסא לראות מה כדאי לשפר ומה לא. היה לי פעם אתר העלאת תמונות והוא הצליח. ודים תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הייתי ממליץ לך להחליף עיצוב,
הירוק הזה ממש לא לטעמי. האתר עובד לי טוב בדפדפן אבל הייתי ממליץ לך להחליף את הקידוד קוד:
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0"> Last edited by T.R.I; 17-04-09 at 05:40.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
כולם סיכמו את זה בצורה טובה
העיצוב גרוע המערכת שלך פשוטה-אין בה שום משהו שאני יעדיף אותך על פני 1001 אתרי העלאות עם וותק שנותנים ביטחון למי שמעלה ולא כמו 1002 אתרים כאלה שנפתחים ונסגרים אחרי חודש ההגבלה נמוכה מידי, אם אתה רוצה לעשות רק העלאת תמונות אז סבבה 10 מגה זה יותר מידי אפילו, אבל אם אתה רוצה העלאת קבצים 10 מגה זה לא הרבה בכלל וכמובן העלאת קבצים/תמונות זה חרוש מידי בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי קהילה
|
בקשר לנושא של האתר - חרוש או לא, האתר נפתח.
בנוגע לעיצוב - עוד כמה ימים אני אשנה[כנ"ל גם לגבי המערכת] תודה על ההערה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
אם אתה כבר הולך להחליף עיצוב ומערכת,
הייתי ממליץ לך בפעם הבאה להשקיע קצת יותר על הקידוד ועל כל תכנות המערכת בכללי, קידוד של ImageReady ושימוש ב- iframe לא ממש תורמים למקצועיות האתר, לדעתי לפחות. כמובן שרצוי גם שתעבוד על פי תקנים (XHTML 1.1 לדוגמה) ותעשה שימוש גם ב- CSS. ----- בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|