![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
בעיית CSS
יש לי בעייה עם טקסט בCSS.
זה הקוד html: HTML קוד:
<html> <head> <title>Untitled</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div class="div_logo"> </div> <div class="div_tafrit"> </div> <div class="div_start"> </div> <div class="div_text" dir="rtl"> <br /> שדכדכ<br /> דשכשכשד<br /> שכשדכ</div> <div class="div_credit"> </div> </body> </html> HTML קוד:
.div_logo { background-image:url("images/logo.gif"); width:1016px; height:143px;; background-repeat:no-repeat; } .div_tafrit { background-image:url("images/tafrit.gif"); width:1016px; height:20px; background-repeat:no-repeat; } .div_start { background-image:url("images/start.gif"); width:1016px; height:31px; background-repeat:no-repeat; } .div_text { background-image:url("images/text.gif"); width:1016px; padding: 0px 85px 0px 0px; } .div_credit { background-image:url("images/credit.gif"); width:1016px; height:23px; background-repeat:no-repeat; } i39.tinypic.com/30axpbb.jpg (תסתכלו בצד ימין, איפה שהטקסט) במקום: i44.tinypic.com/2w7e7fo.jpg |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נסה ככה:
.div_text { background-image:url("images/text.gif"); width:1016px; padding:85px; }
# 3 |
חבר חדש
|
לא עובד
![]() עריכה: במילים פשוטות, אני רוצה שהטקסט יתחיל בהתחלה של החלק הכחול, ויגמר בסוף של החלק הכחול (ואוטומטית ירד שורה אם הוא מגיע לשם ולא ירדתי שורה). דרך אגב, הלבנים בצד של החלק שכותבים בו, הם גם חלק מהתמונה. Last edited by The SupErioR; 07-04-09 at 14:03.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
תוסיף
margin-right: 680px; תשנה לפי הצורך. (היום בדיוק הייתה לי הבעיה הזאת |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
ap לא בא בחשבון?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
Авторитет
|
תעשה בDIV עצמו.
PHP קוד:
PHP קוד:
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
למה להשתמש בBackground בשביל להציג לוגו או כל תמונה פשוטה באתר ? סתם מסבך את הקוד =\
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
music-man: אתה יכול להסביר למה התכוונת?
gaming-pc: מה זה ap? mayden-לא עובד. מצטער על הבורות שלי ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
קשה לפתור לך בעיות מסוג כזה "על עיוור".
אם היית נותן קובץ ZIP שמכיל את הקוד + התמונות, הייתי פותר לך בלי בעיה.
# 10 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|