![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אוקי אחד הלקוחות שלי ביקש שאתקין על השרת GLASSFISH גרסא 2.0 על מנת שיוכל להריץ איזה קובץ ג'אווה...
הבעיה היא שאין לי את זה מותקן על השרת. מצאתי הורדה של זה ועל מנת להתקין את זה,זה מבקש גרסא 6 של JDK... הקטע הוא שאני מנסה להוריד את הJDK הוא נותן לי 2 אפשרויות של הורדה: משהו ששוקל 76.39 ומשהו ששוקל 72.36 הזה ששוקל 76 קוראים לו: jdk-6u12-linux-i586.bin ולזה של 72 קוראים לו: jdk-6u12-linux-i586-rpm.bin אין לי מושג מה צריך להוריד על מנת להריץ את זה על השרת,ואם מישהו יודע בוודאות אם זה מכביד על השרת בצורה משמעותית.... תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 | ||||
חסום
|
אתה יכול גם JDK 5 לא חייב 6
תוריד אותו לתוך תיקיה /home/deepak אם אין לך אחת כזו תיצור אחת כזו יופי מורידים אותו לשרת אחרי זה אתה נותן לו הרשאה ציטוט:
ציטוט:
אם לא קיימת אז ליצור אותה ציטוט:
להוסיף JAVA_HOME="/usr/java/filename" export JAVA_HOME ה /etc/profile יתחיל לרוץ כאשר אתה תצא משם והמשתמש יכנס למערכת ואז נשאר לבדוק שה JAVA_HOME מוגדר נכון בפקודות. ציטוט:
|
||||
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אהלן,
jdk - java development kit. אתה יכול להוריד אותו מהאתר של java, אבל למה? כמעט לכל הפצה יש חבילה לjdk, למשל: sun-java6-jdk וגם לדגזכוכוית: glassfishv2 sudo apt-get install glassfishv2 אמור גם להוריד את כל הdpendencies. בגדול (אם נזניח דברים ונפשט), אז דג-זכוכית לג'אווה כמו שאפאצ'י לPHP. למשל הנה אתר שרץ על דג זכוכית: http://uptime.netcraft.com/up/graph?site=blogtrader.net |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|