|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מפרט לשרת - מה דעתכם?
שרת מסוג HP DL165 G5
מעבדים: AMD Opteron™ Processor 2352 (2.1 GHz, 75 Watts) X 2 Cache Memory 2MB shared Level 3 cache זכרון: 16GB (8 x 2GB) Reg PC2-5300 DDR2 רשת: NC7782 dual-port gigabit server adapter בקר: Smart Array E200/128 BBWC כוננים: 4x (WD, Seagate, Maxtor) 1 TB SATA 3.5" hot plug HDDs DVD/CD-RW Drive |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
המפרט לא מושלם. יש בעיות במפרט.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
זה מפרט מושלם:
http://www.tyan.com/product_barebone...l.aspx?pid=351 אם אתה מעוניין במידע נוסף מדוע המפרט שלך לא מושלם , אתה מוזמן לקבוע פגישת ייעוץ בתשלום: http://www.wserv.co.il/he/opensupportticket.php הריי ניסיון ולמידה של 5 שנים אני לא יספק בחינם , נכון ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
אתה משווה HP ל-TYAN?
רק לשם החידוד, הלוחות של TYAN טובים, אבל הם בהחלט לא עוברים את הבדיקות והאינטגרציית רכיבים שעוברים שרתי מותג. אגב, אם הייתי רוצה ייעוץ בתשלום הייתי פונה למישהו. המטרה של הפורום היא לשתף מידע. Last edited by idoco; 14-03-09 at 13:57.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
אתה אומר לו שיש בעיות ושישלם כדי לדעת מהן? נו באמת. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
מפרט "מושלם" לא נובע רק מהחומרה שאתה מרכיב בפנים (או במקרה של Vendor, המפרט שאתה בוחר),
השאלה היא מה המטרה של השרת, מה עתיד לרוץ עליו. אישית, אני חושב שאי אפשר להשוות Tyan ל-HP, עם Tyan היו לי בעיות חומרה ואחריות ועם HP.. עד היום לא קרה שום דבר - שוב, זוהי רק דעתי האישית. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
האם אתה בצוות הפיתוח של לוחות האם של HP ? אני חושב שלא. האם אתה בצוות בקרת האיכות של HP ? אני מניח שלא. לכן , לבוא ולומר את המשפט: "אבל הם בהחלט לא עוברים את הבדיקות והאינטגרציית רכיבים שעוברים שרתי מותג." זה לשחרר הצהרה חסרת בסיס. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מוזר שמישהו עם "נסיון למידה של 5 שנים" לא יודע את זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
כל עוד המשפט שכתבת אינו מגיע יחד עם עובדות בשטח , כלומר פירוט מלא של בקרת האיכות של HP ושל TYAN , אז כל משפט שכזה הינו טענה באוויר וחסרת בסיס. אין שום בעיה שתגיד מה שאתה רוצה לומר. אבל תביא גם הוכחות. ואני חושב שאת ההוכחות יכולים להביא רק אנשי הפיתוח ובקרת האיכות של היצרנים עצמם. ולא אני ולא אתה. וכל מידע שכזה אינו מפורסם לציבור. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|