![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
utf-8 לעברית
כשאני מכניס למסד העברית נראית ככה "àçéí"
איך אני הופך את זה לעברית? לא חשוב לי שמירה על כמה שפחות זכרון.. מצידי להשתמש בpreg_match כל האתר,המסדים הכל בקידוד utf-8 |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אתה מתכון במסד זה נראה ככה או שאתה שולף את זה?
אם אתה מתכוון במסד, תעבוד רק עם UTF ותעדכן לגירסא האחרונה לניהול מסד שאתה משתמש, אני מעריך שזה PHPMyAdmin.
# 3 |
חבר מתקדם
|
זה הגירסא האחרונה וככה זה מופיע במסד.. חתכתי תו אחד שתבין..
מחוץ למסד זה ג'בריש "àçéí" והגירסא היא phpMyAdmin - 2.11.9.4 |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ישנה כמה דברים שצריך לעשות כדי שזה יהיה בעברית. תוודא שהמסד כולו מוגדר ל UTF8, כל טבלה מוגדרה גם היא ל UTF8 וכל שדה שיש בו טקסט יהיה מוגדר ל UTF8 אם זה עדיין לא עוזר תנסה לייצא את כל התוכן של המסד שלך לקובץ .SQL ואז בהתחלה תשים את הדברים הבאים:
קוד:
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */; /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */; /*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */; /*!40101 SET NAMES utf8 */; /*!40103 SET @OLD_TIME_ZONE=@@TIME_ZONE */; /*!40103 SET TIME_ZONE='+00:00' */; /*!40014 SET @OLD_UNIQUE_CHECKS=@@UNIQUE_CHECKS, UNIQUE_CHECKS=0 */; /*!40014 SET @OLD_FOREIGN_KEY_CHECKS=@@FOREIGN_KEY_CHECKS, FOREIGN_KEY_CHECKS=0 */; /*!40101 SET @OLD_SQL_MODE=@@SQL_MODE, SQL_MODE='NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO' */; /*!40111 SET @OLD_SQL_NOTES=@@SQL_NOTES, SQL_NOTES=0 */; |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא נתת את הקוד שאיתו אתה מכניס למסד.
אמרת שהמסד הוא בutf8, אז אני מניח שמה שמה שחסר לך הוא שגם החיבור למסד יהיה בutf8. יש הרבה שיטות לעשות זאת, אם השרת לא שלך הדרך הקלה היא להריץ לפני השליפות \ הכנסות את השאילתה: קוד:
SET NAMES `utf8` |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הסתדר הודות לירין וvadim
אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|