|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
פורום ביקורות אתרים - ביקורת?
לפי דעתי צריך לשנות או את חוקי פורום ביקורות אתרים, או את השם של הפורום... אני ביקשתי ביקורת על האתר שלי, כאשר כמעט כל התגובות היו "יפה, תודה, טוב" - עד כמה שזה משמח, זה לפי דעתי לא נותן ביקורת....
לפי דעתי כדאי לתת קווים מנחים (לא חוקים, רק המלצות) כיצד לבקר. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
רעיון טוב אבל.. ישים?
כלומר, זו אכן המטרה של הפורום, יש לך רעיון כיצד ניתן לפתור את זה? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 4 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
לכתוב בקרות בונה בלבד, ולא "יפה, נחמד, חמוד"
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Guest / אורח
|
wStasek - אני מסכים איתך
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אקס מנהל
|
אם לכתוב ביקורת בונה או לא, זה תלוי רק בכם.
היום תכתבו אתם למישהו ביקורת בונה ומחר הוא ייכתוב לכם. הרעיון של לחוקק חוק הוא לא ישים, אף אחד לא הולך לרדוף אחרי הודעות של משתמש, חוץ מזה שאחרי זה אתם אלה שמתלוננים שאנחנו מקשים את החוקים. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
s-g-s , wStasek,
כפי שכתבתי למעלה, רעיון כללי טוב. אשמח אם תשתפו כיצד בפועל ניתן לאכוף וליישם את הנושא שבצורה שתהיה מקובלת גם עליכם המשתמשים. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
בשביל לקבל ביקורת בונה מישהו צריך להכנס לאתר, לעבור אזור אזור, דף דף, לבדוק מה טוב ואיפו אפשר לשפר וכו'.
רוב האנשים לא עד כדי כך משועממים (ואין להם אינטרס כלשהו לכתוב ביקורת רצינית), לכן אלא אם כן יש משהו בולט במיוחד שמפריע, כל מה שתקבל זה "יפה". וצריך לזכור שזה בסך הכל פורום, אם מישהו רוצה ביקורת\QA איכותי, שיפנה לאיש מקצוע. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אי אפשר לחוקק חוק על זה
האנשים בפורום מכירים אחד את השני +- ורואים האם הם באמת מנסים לעזור לאנשים ומשקיעים כמה שניות בלתת ביקורת על עיצוב/אתר וכו'. ככה שכמובן שרואים אדם שעוזר כאן לאנשים והוא מציג פתאום אתר שלו לביקורת-ברור שיעזרו לו יותר מאשר אדם שלא עוזר לאחרים. כמו כל דבר בחיים "שלך לחמך על פני המיים כי ביום מן הימים תמצאנו"-תעזור היום ומחר יעזרו לך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|