![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
נותן 50 אחסונים חינם
*הדיון אושר על ידי Freshserv.net & Dima*
אז ככה, יש לי שרת שאני מאחסן עליו אתרים שלי + אתרים של אנשים אחרים.. אני נותן 50 אחסונים (נכון לעכשיו 45 - כבר 5 נתתי) לאתרים חדשים בעצם ילדים שרוצים לפתוח אתר חדש, הם יקבלו אך ורק את החבילה של המתחילים : חבילת המתחילים : 350MB שטח 20GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה תמיכה טכנית כמו כל לקוח אצלי (בעצם האנשים האחדים שמאוחסנים אצלי) כל אתר שהוא קיים כבר בעצם והוא עובר אלי מחברה אחרת או כל דבר אחר, יקבל או את החבילה הבינונית או את החבילה המקצועית, שהם : חבילה בינונית : 550MB שטח 30GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה תמיכה טכנית כמו כל לקוח אצלי (בעצם האנשים האחדים שמאוחסנים אצלי) חבילה מקצועית : 850MB שטח 55GB תעבורה כל השאר ללא הגבלה תמיכה טכנית כמו כל לקוח אצלי (בעצם האנשים האחדים שמאוחסנים אצלי) שימו לב!, אתם מקבלים אצלי תמיכה מלאה, לגמרי! תוכלו להוסיף אותי למסן לקבל תמיכה, להתקשר אלי לשאלה או כל דבר אחר.. האחסון ניתן לכם ל4 חודשים, לאחר 4 חודשים תוכלו לרכוש את החבילה ב50% הנחה לכל המשך שאתם בעצם נמצאים בחברה, גם אם במידה והמחירים של החבילות ישתנו אתם תשלמו על פי מחיר החבילה שהצטרפתם לחברה באותה תקופה. כמו כן אם במידה בזמן ה4 חודשים אתם צריכים חבילה יותר גדולה אתם תעברו לחבילה יותר גדולה, במידה ואתם בחבילה המקצועית, תקבלו 2GB שטח ו80GB תעבורה. כל מי שמעוניין, נא לשלוח את הפרטים הבאים לאימייל avmir0@gmail.com שם משתמש סיסמה אימייל דומיין, במידה ואין נא לרשום סאב דומיין. אתם תקבלו אימייל חוזר אם פרטי התחברות, המסן שלי הטלפון שלי וכו'.. אני זמין גם בפלא, 0545223446 שבוע מעולה, (למרות האובך בחוץ) אור.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|