![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
![]() שלום לכולם
מישהו יודע איך אפשר לעבור משתמש בssh בשורה אחת? שלא יהיה צריך לכתוב סיסמה אחרי זה? בsu username אני צריך לכתוב את הסיסמה, אני רוצה קוד בשורה אחת כמו su username password או משהו בסגנון שיעשה את אותו דבר אל תכתו "מה מפריע לך לכתוב סיסמה אחרי זה", אני צריך את זה לקובץ PHP שדרכו יעבירו משתמש אם מישהו מכיר איך להשתמש בsu דרך קובץ PHP או קובץ אחר להרצה בSSH אז זה יעזור גם :qqb010: :qqb010: תודה רבה, |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
בעיקרון , תתחבר לרוט ומשם אתה לא צריך סיסמא יותר
su root password : bla bla וזהו אתה משחק עם איזה יוזר שתרוצה su lol וכו' |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז תחפש בגוגל את הקור מקור של SU ותערוך אותו.. תקמפל מחדש ותעלה לשרת. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
חחח אז הבנתי אותו אחרת .
מצטער עם בלבלתי אותך או מישהו ![]() יבגניה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מה הכוונה לקמפל אותו מחדש? מה לכתוב בגוגל? לא הבנתי מה לעשות Last edited by IOK; 27-11-05 at 10:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בשביל זה אתה צריך למצוא את הפקודה SU (תוכנה בפני עצמה), תמצא אותה בגוגל בקוד מקור, אחרי זה תערוך אותו אם אני לא טועה זה מקומפל בשפת C תשנה אותו שיתאים לך, תקמפל אותו לתצורה של לינוקס, ותעלה לשרת במקום הישן. בעיקרון כמו כמו להוסיף לקובץ אצווה במעטפת BASH להוסיף לו עוד READ... ואז זה יהיה לך כמו שרצית פקודה משולבת של שם משתמש וסיסמא : su root password |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה יכול לעזור לי בזה?
לא בדיוק הבנתי... כדי לעשות שsu יקלות שני דברים אני צריך להיות ROOT? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל תראה אתה חייב להיות שיהיה לך גישה מלאה לשרת או פיזית או רוט או KVM אתה כבר מבין את העניין. בלי זה לא יהיה לך גישה לתיקיות BIN ו - SBIN |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
או קיי תודה
- זה קצת בעיה ![]() יש תרך לגרום לקוד המקורי לקבל שני ארגומנטים שכשאני יכתוב su user password או משהו דומה זה יקבל בלי לערוך דרך גישת ROOT? עוד שאלה, אם אני מריץ תהליך בתור משתמש נגיד user1 אז כשאני יכתוב ps x בuser2 אני אראה את התהליך ואוכל לסגור אותו? |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה לקמפל ולעלות למשתמש רגיל, אבל אני לא בטוח שזה יעבוד...
כי SU עובר בין משתמשים בשרת, אז לדעתי אתה תצטרך לעלות את הקובץ לBIN או SBIN ... אבל תנסה :qqb003: בנוגע למשתמשים אחרים מה שביקשת, לראות תמיד אפשר, אבל לסגור לא יהיה לך הרשאה במידה והשרת מאובטח טוב, במידה ולא אז אפשר :qqb006: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|