![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
שאלה
אני ניסיתי לעשות "תוכנית" ששולחת מייל וניסיתי לעשות אותה
טובה יותר מאשר הרגילה שיש אצל כולם. משום מה היא לא פועלת לי טוב ואני מנסה כבר כמה שעות להפעילת את זה וזה לא פועל. הנה הקוד.. PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
עריכה: תיקנתי שם משהו...בטעות שכחתי למחוק Last edited by meshuga; 26-11-05 at 15:31.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||
משתמש חדש
|
ציטוט:
ציטוט:
שזה ישלח את ההודעה למייל... בנתיים זה לא שולח לי. תודה למי שיעזור! עריכה: אהה ערכת את זה.... חח לא שמתי לב... אני אבדוק.. אם זה פועל אז תודה רבה... אבל זה גם לא כל כך הכרחי, חחח אני מעדיף שלא יהיה לי את זה אפילו, העיקר ללמוד לבנות את זה. תודה רבה אם תסביר לי מה עשית. |
||
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
PHP קוד:
$subject=נושא האי מייל...כמו ששולחים אי מייל רגיל יש לו כותרת/נושא $body=זה מה שאתה כותב בתוך האי מייל,זה מה שיראו בדף החלק של קבלת האי מייל(בדומה לדף אינטרנט) $headers=זה קידודים,זה בעקרון די נסתר אבל יש מצבים שאם לא שמים את זה האי מייל מתקבל בג'יבריש ובתור ספאם ברוב המקרים.. עכשיו,אם אתה רוצה שיראו כמו שאמרת אתה צריך שבתוך הBODY יהיה לך את זה בHTML (בתקווה שהאי מייל עצמו תומך HTML).. למשל PHP קוד:
PHP קוד:
Last edited by meshuga; 26-11-05 at 15:41.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
עם הקידוד וכל זה.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
PHP קוד:
ראיתי שרשום בהתחלה PHP קוד:
ז"א הבנתי שזה מתקשר ל- HTML קוד:
<input type="hidden" name="posted" value="1">
תקן אותי אם אני טועה, הקוד html הזה (hidden) זה אומר שזה לא נגלה לכולם, אבל במה זה עוזר? 2. ראיתי שאחרי כל הקוד של הטפסים רשום else למה רשום ה-else הזה? אני יודע מה זה אמור לעשות אבל איך זה מתקשר לפה ? למה שמו אותו ולא המשיכו בקוד? רשום את הטפסים ואז אחרת? מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון ותוכל להסביר לי.. 3. כל החלק שמתחת ל-else אלה לא פונקציות גלובאליות אז איך זה יודע למה הקוד מתכוון? לדוגמא, רשום $to אז איך זה יודע שזה מיועד לשלוח למייל שרשום אחריו? סליחה שהפלתי עלייך את כל השאלות האלה, אבל אשמח אם תעזור לי, תודה ויום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |