|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה|איך עושים Iframe על קטע מאתר ?
אהלן חבר'ה.
רציתי לדעת אם אפשר לעשות Iframe רק על קטע של אתר ולא על כולו. נגיד באתר אחד החלק האמצעי שלו רשום (אחלה של דברים) לעשות Iframe רק על הקטע הזה. עכשיו לאלו ששואלים מדוע לא לירשום "(אחלה של דברים)" אלא לעשות Iframe זה מיפני שזה קורא כמות שחקנים שמחוברים לשרת ועל מנת שכמות השחקנים תוכל להיתעדכן צריך Iframe. תודה רבה לעוזרים מקווה שהבנתם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני לא חושב שאפשר, וגם IFrame זה שיטה ממש לא טובה.
אבל אתה יכול לקחת עם php נתונים מרחוק ולעדכן.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה צריך ככה דף אחד שבתוכו יהיה iframe שקורה לדף אחר באותו השרת בדף שאותו הטוען מתוך הIFRAME בעזרת PHP אתה מקבל את הקוד של העמוד שאותו אתה רוצה לטעון, ובעזרת ביטוי רגולרי או כל דבר דומה לזה אתה מוסיף לHEAD חלק קוד של JAVASCRIPT עם הפונקציה של ScrollTo. מהסיבה הפשוטה , אי אפשר לבצע SCROLL ( כלומר העברה אוטומטית לחלק מסויים של הדף בדף שהוא לא על השרת שלך ). מקווה שעזרתי. סך הכל 2 דפים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לשניכם,
DanielS לא הבנתי בידיוק את השיטה שלך אחי, אם תוכל בבקשה להסביר לי שוב אני יודה לך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אוקיי.
יש לך 2 דפים. אחד הוא הדף הראשי שבו אתה מציג את הIFRAME ואחד הוא הדף שהוא בעצם נטען בתוך הIFRAME. אוקיי ? בדף הראשון - אתה טוען את הIFRAME מהדף השני( לא מאיפה שאתה רוצה ) בגובה וברוחב שאתה רוצה. בדף השני. אתה עושה FILE_GET_CONTENTS או INCLUDE לדף שאתה רוצה בעצם לטעון ממנו רק איזור מסויים. בדף הזה בעזרת ביטוי רגולרי או כל דבר דומה לזה אתה צריך להוסיף בתוך תג הHEAD של האתר שאתה טוען אותו את הפונקציה של JAVASCRIPT שהיא: window.scrollTo(); ואז אתה משחק עם זה עד שבעמוד הראשי יש טעינה של האיזור שאתה רוצה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עליך להגדיר ל IFRAME סטייל לדוגמא
PHP קוד:
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תכניס את העמוד המקורי לתוך הIFRAME ותשחק עם הגלגולים קצת.. לא קשה (; אם אתה כבר חושב על לשאוב את כל העמוד.. אז כתוב כמה רגקסים שישאבו את מה שאתה צריך ותלביש אותם בכמה שניות..
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ומה הקשר מתוסבך לא הבנתי :S שבת שלום. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כל שאיבת עמוד כזאת זה תעבורה של טעינת כל העמוד
זה כמו פרוקסי.. אם אתה עובד עם שרת איטי / בחו'ל וכד' זה הרבה זמן טעינה כי השרת שלך צריך לחכות שהשרת השני יגיב ורק אז לשאוב ואז להזרים לך את התוכן אם אתה משתמש בקאש זה עוד יכול להיות נחמד אבל עדיין זה בזבוז זמן אם היית מכוון אותנו (פותח הנושא) למה אתה רוצה לבצע בדיוק הייתי נותן לך יכוון יותר יעיל אני מאמין.. בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|