![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שאלה | התחברות לשרת ווינדוס
שלום, יש ברשותי שרת (ב012) ואני מריץ עליו שרת משחק. מערכת ההפעלה בשרת היא Windows XP ( אל תשאלו למה דווקא XP כי זה מה שהיינו צריכים)... המחשב של השרת לפעמים קורס ועולה מחדש ולכן אנו מוצאים את עצמו במצב שהשרת למטה הרבה ולכן חשבון על פיתרון:
עשינו שהשרת יעלה אוטומתית שהWINDOWS עולה וזה עובד מצויין אבל יש בעיה! צריך להכניס את הסיסמא למשתמש בשביל שהWINDOWS יעלה (יש Login Screen)! אפשר להתחבר למחשב של השרת בעזרת Radmin , VNC וRDP... האם יש דרך שבה אני יוכל שזה יכנס למשתמש אוטומתית שהמחשב עולה! (הכוונה שיכנס בלי סיסמא) ובכל זאת שהשרת יהיה מוגן ושמישהו מרחוק רוצה להתחבר כן יצטרך סיסמא? תודה רבה לכל מי שעוזר , שגיא . |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
עשיתי פעם משהו כזה,
הינה מצאתי לך כיצד להפעיל כניסה אוטומטית ב-Windows XP http://support.microsoft.com/kb/315231
חבר וותיק
|
ציטוט:
הייתי ממליץ לך לעבוד עם windows server 2003. מותאם למצב של שרת בידיוק כל ווינדוס XP בנוגע לממשק גרפי וכו'. שולטים על השרת דרך remote desktop כמובן שאפשר לפתוח יוזרים עם גישות מוגבלות וכו'. בקיצור מומלץ.
![]() |
# 4 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
![]() ציטוט:
אז למה לשאול בכל זאת? לא מעניין אותו ההמלצות על מערכת הפעלה, הוא צריך פתרון לבעיה ולכן הוא כתב את האשכול כאן. אזהרה, שים לב להבא! |
|
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
יש למישהו אולי להציע עוד פיתרון חוץ מהראשון כי הראשון ממש מסוכן למערכת הפעלה
ולכן החלטנו לא לעשות אותו... ייש אולי עוד פיתרון למישהו? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|