|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ריסיילר שרתי משחק - רווח נקי מכל סלוט
אתה מחפש ריסיילר שרתי משחק? אתה חייב לקרוא את זה!
למה לא לעשות רווח נקי מהריסיילר שרתי משחק שלכם? לדוגמא, קניתם ריסיילר מחברה מסוימת של 120 סלוטים, אתם מקבלים את הריסיילר לחודש בין אם ניצלתם את כל השרתים או לא הספקתם לנצל, החודש נגמר ונסגר לכם החשבון! למה לעבוד תחת לחץ? אם אתה יכול לעבור ל-Pingless ולקבל ריסיילר תחת ePanel? אצלנו, Pingless.co.il, אתם מקבלים חשבון ריסיילר בפאנל, שזה כבר משתלם להשתמש בפאנל ולפתוח שרת עם מודים לבחירתכם בלחיצת כפתור ללא ידע מוקדם, החשבון שלכם נטען במספר הסלוטים שקניתם (120 לדוגמא) ובכל שרת שאתם פותחים יורדים הסלוטים. אתם לא מוגבלים בזמן! לכן אתם קונים את ה-120 סלוטים ואפילו במקרה שהחודש היה חלש ולא הספקתם למכור הסלוטים נשארים לחודש הבא אחריו וכו'. בסופו של דבר, יוצא שעשיתם רווח נקי מהריסיילר. ואת זה רק אנחנו יכולים להבטיח לכם. דבר שני במהפכה היא הנוחות של הפאנל בין אם אתה שחקן חדש בתחום שרוצה ללמוד, או שחקן כבד שכבר נמאס לו להתעסק עם SSH\FTP אתה פותח שרת ללא ידע מוקדם ובוחר מודים מתוך רשימת מודים מוגדרת מראש... * הערה אתם מקבלים בנוסף לפאנל SSH ו-FTP. לחישוב מחירים: http://pingless.co.il/resellers.php מבצע לשלושת הראשונים: ריסיילר שרתי CS/CZ 120 סלוטים 220 ש"ח עם ePanel! מיותר לציין את איכות השרתים, החברה נותנת חסות לארגונים הגדולים בארץ בתחום הגיימינג: ESRAEL,ERA,INS,EVER-GATE ועוד' http://pingless.co.il/sponsors.php יצירת קשר: 054-5302559 או הזמנה דרך האתר Last edited by drawback; 27-11-08 at 15:15.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
יש 1000 מפות מובנות שמותקנות בכל שרת שאתה פותח...
מודים שיש: — DeathMatch, GunGame, SuperHero, ZombieMod, SoccerJam, AmxSuper, Hide&Seek, RedRover, Capture The Flag (תפוס את הדגל), Fireworks (זיקוקים), AWP Limit & AFK/HPK Kicker, PaintBall, JetPack, M4 (משופר), Matrix, FunMod, Pets, Piss, SlowMotion, Apache, Blood (דם מתפזר), DeathBones, BackWeapons, Knife — AdminMod, AMX Mod, AMX Mod X, MetaMod, WebMod, StatsMe, HeadShot, HookMod ויש עוד... |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מודים אלה הם מודים שאני מקבל חינם?
או שאני צריך לרכוש אותם ממך גם? יש הפשרות לרכישת סלוטים מכל מיני משחקים? נגיד 300 סלוטים לשרתי CS 1.6 ועוד 500 סלוטים לשרתי GTA. *דוגמא למשחקים נפרדים* עד כה נשמע מעניין מאוד וגם מפתה אני רוצה כבר הרבה זמן לרכוש ותמיד חשבתי שאני אצא מופסד מהכל כי לרוב, זה עולה הרבה כסף. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|