|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
flash | יצירת חיבור למערכת פורומים
יש לי עמוד בפלאש , ורציתי שתיהיה אפשרות להתחבר לפורום דרך שם,
הכוונה להקליד שם משתמש וסיסמא, וזה יחבר אותם. וגם שהעמוד בפלאש יוכל לזהות שמישהו מחובר ולהציג את שמו. אשמח לרעיונות , מדריכים, או כל דבר בסגנון.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יצא לי לעשות את זה כבר בעבר
כדי להציג מידע על היוזר ואם הוא מחבובר או לא אתה מזרים מידע לפלאש דרך משתנים שאתה שולח באמצעות אלמנטים בHTML כשאתה מצרף את הקוד של הפלאש איתם ואחרכך מפרסר אותם עם הפלאש ומפה העיבודים הם בפלאש נטו כדי ליצור לוגין יש לך 2 אפשרויות לתת ליוזר להכניס את הפרטים ולהזרים אותם לעמוד POST שהוא יעביר לפלאש של "לא הצלחת להתחבר" אם זה שגוי או סתם יחזיר שגיאת HTML רגילה ואם הצלחת יעביר אותך לעמוד פלאש עם הפרטים או לשלוח מהפלאש REQUEST עם פוסט או גט, לחכות לתשובה ולהתממשק עם זה ברמת של פלאש (לא לצאת מחוץ לפלאש) כמו אג'קס בגדול.. בהצלחה
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
החלטתי לעשות כמו שאתה אומר , רק בדרך קצת שונה. אני אבדוק ב-php אם המשתמש מחובר, אם כן, אני אחזיר את השם שלו, אם לא אני אחזיר "NO", ככה זה בעצם יגיע דרך HTML. עכשיו... איך אני מקבל את הפרטי חיבור משתמש של הפורום ? (נראה לי שזה שמור בעוגיות..) (הפורום זה פרט שולי באתר ולכן לא בניתי אותו.. השתמשתי במערכת חינמית..) תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אממ תפתח את הקובץ לוגין שלך
בדרך כלל הוא עובד ככה: אם היוזר מחובר? תעביר אותו לאינדקס אם הוא לא מחובר? תציג את התיבת התחברות אם הוא הרגע התחבר בעזר התיבת התחברות: תוודא את הפרטים, אם הם נכונים תעביר אותו לאינדקס, אם לא תחזיר שגיאה בגדול אתה לוקח את הקוד הזה אבל אם הוא מחובר: אתה מדפיס את השם משתמש אם הוא לא מחובר: אתה מדפיס NO ואז מציג בפלאש תיבת התחברות אם הוא הרגע התחבר (כלומר נשלח יוזר וסיסמא בפוסט או גט): אתה מוודא אותו ואם כן אז שותל קוקי (בשביל שאר העמודים באתר שידעו שמי שמתחבר מהפלאש במאת התחבר) ומדפיס את שם המשתמש בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|