![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
שאלה
לא מזמן התחלתי ללמוד php
ובניתי משהו נורא פשוט זה הקוד בקובץ html PHP קוד:
PHP קוד:
אני רוצה לבנות את זה בצורה כזו שמי שרושם בקובץ html הקובץ php יקבל את הנתונים וישמור אותם, ולא כל פעם שרושמים בקובץ html הנתונים בקובץ php משתנים. (שזה ישמור את מה שרשמו בפעם האחרונה, ויוסיף מתחת לזה את הדבר החדש שרשמו) תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
בדף PHP אתה צריך לעשות שזה יקבל את הנתונים מהדף עם:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בשרת שאני משתמש בו זה לא פועל שברתי את הראש בלנסות ולהבין למה זה לא פועל שעשיתי ככה. בכל מקרה אפשר גם ככה וגם ככה... אשמח לעזרה ממכם. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
דרך אגב... רק אצלי או שהכתב בקוד ששמתי התעוות? טוב.. תודה לעוזרים.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
הוא התעוות תכתוב אותו מחדש בבקשה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
במידה וPHP5 מותקן בשרת זו בעיה נפוצה מאוד.
נסה: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני לא צריך לשים את הפוסט.. ואם אני שם זה לא פועל... הנה הקוד html HTML קוד:
<form action="s.php" method="post"> Name: <input type="text" name="us" value="ëúåá ôä"> <br> Last-Name: <input type="text" name="mw" value="ëúåá ôä"> <br> <input type="submit" name="submit" value="ùìç"> </form> PHP קוד:
משהו בטופס html הקובץ s.php ישתנה.. אני רוצה שזה יוסיף ולא ימחק את מה שרשום ואז ירשום... למי שלא הבין אז זה הולך ככה.. שאני ארשום משהו בטופס לדוגמא עוז, אז זה ירשום "עוז" בקובץ שמקבל נתונים ואז שאני ארשום בקובץ ששולח נתונים עוז2 זה ימחק את העוז וירשום "עוז2" אז אני רוצה שזה יעשה ככה... שרושמים עוז זה ירשום "עוז" ושרושמים אחרי זה שוב בטופס השולח זה ישמור את הנתון הישן ויוסיף את הנתון החדש מתחתיו, זה יראה ככה "עוז עוז2" תודה לעוזרים. Last edited by ozxbar; 25-11-05 at 12:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
כל הסימנים האלו ה"מתוחכמים" ממש מבלבלים, אולי פשוט תכתוב: echo "הי"; ?!.
ותנסה להסביר בצורה ברורה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הסימנים ה"מתוחכמים" האלה זה עיברית, פשוט פה זה עיוות את האותיות / או שינה... אם בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
זה פשוט מבלבל, ויש אנשים שמשתמשים בזה כדי לא למנוע מחיקת זכויות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |