|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
טקס פרסי האינטרנט. כי האינטרנט זה אתם.
טקס פרסי האינטרנט. כי האינטרנט זה אתם.
"טקס פרסי האינטרנט הישראלי" מתקרב ובא, וכל אחד מכם יכול להגיש מועמדות. בטקס יבחרו ויוכרזו הזוכים לשנת 2008 בקטגוריות הבאות: האתר העצמאי הטוב ביותר, הבלוג הטוב ביותר, היוצר המוזיקלי הטוב ביותר, סרטון הווידאו/אנימציה הטוב ביותר, הטוקבקיסט הטוב ביותר, הפרויקט החברתי הטוב ביותר והבלוגר הצעיר (מתחת לגיל 18). בשלב הראשון אתם מוזמנים להגיש את המועמדות שלכם לאחת או יותר מהקטגוריות השונות (האתר שלכם, הבלוג שלכם וכו'), או להמליץ לנו על מועמדים אחרים, שלדעתכם ראויים לזכות בכבוד. איך מגישים מועמדות? רשמו בקטגוריה הרלוונטית את שמכם (או את שם המועמד עליו אתם ממליצים) וצרפו לינק אשר מפנה לעמוד הרלוונטי ברשת (אתר, בלוג, טוקבק, יצירה מוזיקלית, קבוצת פייסבוק וכו'). ניתן להגיש מועמדות למספר קטגוריות. לאחר מכן, מלאו בבקשה את הפרטים המלאים שלכם על מנת שנוכל ליצור עמכם קשר, במידה ותעלו שלב. מבין כל המועמדויות שיוגשו, ייבחרו ארבעה מועמדים סופיים בכל קטגוריה ע"י ועדה מקצועית המורכבת מאנשי אינטרנט מובילים. לאחר מכן אתם תוכלו להצביע ולבחור מי יהיה הזוכה הגדול בכל קטגוריה. אז אתם מוזמנים להשתתף בטקס פרסי האינטרנט, כי האינטרנט זה אתם. http://bezeqint.walla.co.il/?gclid=C...FQ2Y1QodZSPmyg תגובות ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אחלה נירשמתי חחחחח
לא שיש לי סיכוי לא מאמין בתחרויות
# 3 |
חבר וותיק
|
אני גם ירשם אבל לא נראלי שיש מצב כלשהו לזכות
# 4 |