|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() אני לא בטוח אם היא ממש קשורה אבל בכל זאת אשמח אם תענו לי .
אז ככה,אני גר בנתניה ומתי שאני חוזר עם חברים שלי מבית ספר אנחנו הולכים ופתאום אנחנו רואים כלב שקשור לעץ בבנין. כאילו בתוך השטח של הבניין יש עץ,אז קשרו תכלב, עכשיו קשרו אותו עם צינור כזה של השקיה.. כמו הזה של הטפטפות..החום הזה.. וזה לא נראה ממש נוח תאמת. בכל זאת,חבר שלי שגר ממש באותו הרחוב אמר לי שהכלב עצמו מסכן כי הוא נמצא בחוץ בלי מים וכלום ובוכה כל היום... מוציאים אותו בבוקר ומחזירים אותו לעץ,ואז בצהרים וככה עד הערב ,שאז אני מקווה מכניסים אותו הביתה. עכשיו הם מוציאים אותו לטייל כנראה 3 פעמים,אבל עד אז הוא נשאר בחוץ בלי כלום. עכשיו הכלב כל הזמן בוכה,נשארנו שעה שלמה ושום דבר לא קרה,הכלב בוכה,אין אוכל ואין מים פשוט כלום. עכשיו רציתי לדעת,אם יש מקום שאפשר לפנות אליו כדי לטפל בנושא הזה. לעשות משהו,להתקשר. כי הכלב עצמו כל כך מסכן וזה עצוב לראות אותו ככה. כל יום אותו מראה,[כלב בוכה,אין אוכל,אין דאגה,כלום...] אשמח אם תעזרו לי . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אממ צער בעלי חיים אני חושב..
# 3 |
חבר על
|
אשמח לעוד תגובות משהו..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
תאכיל אותו אתה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
גם אתה יכול לטפל בו.
בכל מקרה, כלביה איזורית, צער בעלי חיים או שתציע לאנשים למסור את הכלב ותחפש לו משפחה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
להאכיל אותו?
אוקי אני יכל לנסת,כי אני מאכיל חצי מהחתולים בעיר והכלבים אז אין לי בעיה איתו. עכשיו אם אני מתקשר לצער בעלי חיים מה הם יעשו? כלביה אני לא רוצה,הכלבים שם סובלים!... ואני לא יודע ,בקשר לבקש מהם למסור למישהו... אני צריך למצוא מישהו וזה קצת קשה,אבל אני ינסה. עוד רעיונות? |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
# 8 |
חבר על
|
טוב החלטתי ליצור איתם קשר.
אבל מה הם יעשו בעניין? יקחו אותו?מה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
כולם מפוצצים בכלבים עזובים, אם הם לא יצליחו למצוא לו בית אחר רוב הסיכויים שהם ירדימו אותו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|