|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
חניית דומיין - כאשר אתה מחנה דומיין, אתה מפנה את הדומיין שלך ל- Nameservers של חברה לחניית דומיינים. כאשר מישהו נכנס לדומיין שלך, הוא בד"כ יראה דף שמציג פרסומות. על כל לחיצה של פרסומת אתה (בעל הדומיין) תקבל סכום מסוים של כסף בהתאם לסוג הפירסום.
יש גם אפשרות לשפר את תוצאות הפרסומות בדף ע"י אופטימזציה של הדומיין מלוח הבקרה של החברה שמחנה את הדומיין שלך. בלוח הבקרה תוכל לציין מילים שקשורות לדומיין שלך ועל פיהם יוצגו פרסומות רלוונטיות בלבד. חברה מאוד מפורסמת לחניית דומיינים (ומכירת\קניית דומיינים) היא SEDO. חברה שאני מ-א-ו-ד ממליץ עליה היא Parked.com והיא משלמת יותר מ-SEDO עבור לחיצות אבל לא כל אחד יכול להתקבל. אני ממלית לנסות להתקבל אליה דרך הלינק ואם לא הולך אז ללכת לSEDO. בד"כ, החברות היותר רציניות מסננות את מי שמתקבל אליהם, לא כל אחד יכול להתקבל ותלוי מאוד במספר הדומיינים שיש לו ובאיכות שלהם. מקווה שזה עונה על השאלה שלך ![]() *הוספתי את זה גם למושגי יסוד.
# 4 |
חבר מתקדם
|
רגע אם כבר בחניות עסקינן
אני צריך כמות מסוימת של דומיינים בשביל לרשום אותם בSEDO או בPARKED? ובכלל באתרי חניית דומיינים? אם שאפשר להחנות גם דומיין אחד בחשבון שלי..? ואיך הולך עם הכסף שם? אני מקבל פר קליק או פר לחיצה? ומה הטווח סנטים שאני מקבל? [או דולרים?!] ובאיזה צורה אפשר לקבל את הכסף? וואו אני חופר |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
כמו שאמרתי, יש חברות שיקבלו אותך רק אם יש לך פורטפוליו גדול, לא תוכל להתקבל לחברות מסוימות רק עם דומיין אחד.
מה ההבדל פר קליק ולחיצה? קליק זה פשוט לחיצה באנגלית ![]() בדרך כלל מקבלים כמה סנטים עבור כל לחיצה אבל יצא לי כבר לקבל $2 על לחיצה אחת. מקבלים את הכסף דרך PAYPAL בד"כ תודה.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פר קליק או פר כניסה התכוונתי... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גם לגודדי יש את זה? |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם השרות עולה כסף אז איך הם מעיזים אוטומטית אחרי רכישה להשים את הדומיין בחניה ? לא נראה לי שהוא עולה כסף... תודה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|