|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[בעיה] האתר שלי בנוי על PHP4 והשרת הוא PHP5
אוקיי אז לאלה שלא כ"כ הבינו את הכותרת לפי מה שאדם מבין אמר לי האתר שיש לי בנוי כ-PHP4
והשרת תומך רק ב-PHP5 אין איזה דרך לשנות את זה בצורה קלה? נ.ב זו הכתובת לאתר: http://ins.froxy.co.il מי שרוצה לראות את הבעיה לעומק יותר תנסו להתחבר לאתר אפילו לעשות סתם Login זה מעביר אותכם לדף לבן ריק... תודה רבה לעוזרים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אתה בטוח שהבעיה היא במשה אמרת? כלומר, האתר שבנוי בPHP4 לא עובד על שרת עם PHP5?
תאורטית זה אפשרי אבל כמעט אין סיכוי שזה יקרה. אם זה היה להפך : האתר שבנוי בPHP5 לא עובד על שרת עם PHP4 - זה מקרה דיי שכיח אבל משה אתה אמרת.... בקיצור, תנסה להסתכל לכיוון אחר כדי למצוא את הסיבה לבעיה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יכול להיות שהאתר שלך משתמש באיזה פונקציה או שיטה כלשהי שהורידו אותה בגרסא של PHP5 אבל זה מאוד לא סביר.
לדעתי דווקא זה יכול להיות בעיה של קידוד הדפים לפעמים אם קובץ אחד מקודד בקידוד שונה נגיד דף אחד מקודד בעברית ואחד בקידוד מערבי אז זה עלול שלא להציג את הדף בכלל ולהציג BLANK מה שכן חשבתי שזו בעיה שקיימת רק בדפדפן IE (ואני כרגע ב FF).
# 4 |
חבר מתקדם
|
דפים לבנים הם בעיה רצינית כי אתה לא יודע מה קרה בידיוק. כדי לדעת למה זה קורה תשים את זה בראש העמוד איפה שזה קורא כדי שזה יזרוק את השגיאה שנזרקה.
קוד:
ini_set('display_errors', true); error_reporting(E_ALL); |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|