|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בעיה בפירמוט
הדיסק של הwindows לא עלה לי אז שיניתי את הסדר של הBOOT ועדיין לא עלה ועשיתי בBOOT הגדרות ברירת מחדל..ומשהו קרה שם וכאילו הוא מדלג לי על הBOOT..ניסיתי ללחוץ F2 וגם לא עוזר..מה עושים :\
אולי זה משנה, צרבתי את מערכת ההפעלה על דיסק DVD הפעם, ויש לי כונן אחד שהוא קורא DVD, אז אני לא חושב שצריכה להיות בעיה.
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 19-10-08 at 05:07.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה לא עושה את זה ככה,
דרך 1. אתה הולך לBOOT ועושה את הHardDisc כמכובה ואז זה עושה שהDVD (CD) הוא העדיפות הראשונה. וככה אתה עושה פירמוט, (הפירמוט לא יעבוד אם הHardDisc מכובה) ואז אתה הולך שוב לBOOT ומדליק את הHardDisc וככה זה יעשה לך. דרך 2. יש לך בטעינה של המחשב את הנקודות ... (כשיש לך יותר מ3 נקודות תלחץ Enter) מה שתעשה על אחריותך בלבד. |
![]() |
# 3 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
ציטוט:
כשנכנסים לBIOS, יש לשונית שלמה על BOOT. בלשונית הזאת יש חלק שנקרא boot priority. בתוך החלק הזה צריך להCD-ROM יהיה במקום הראשון. אין צורך לבטל את ההארדיסק ואין צורך להפעיל אותו אחרי. ברגע שהCD-ROM בעדיפות ראשונה והתחלת להתקין את הוינדוס, הוא יסדר את הBOOT כמו שצריך (קודם CD ואז הארדיסק). ברגע שדיסק ההתקנה של הוינדוס נמצא והBOOT מתחיל, תופיע לך שורה ובה כתוב "Please press any key to install microsoft windows" או משהו בסגנון. פשוט תלחץ אנטר ומשם תמשיך כרגיל. בהצלחה. |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
נכנסתי לboot priority והחלפתי שהCD-ROM יהיה ראשון אבל עדיין ההתקנה לא עלתה, כל הזמן הXP עולה.
רשמתי פה מה יש לי בboot priority, ניסיתי כבר לשים כל אחד ראשון וזה לא עזר..:\ 1. ATAPI CD-ROM 2. HDD:SM-WDC WD2500K 3. 1st FLOPPY DRIVE 4. IDE:HL-DT-STDVD-RAM וגם על הדרך עוד שאלה להתקנת xp. יש סעיף שאומר: * למי שיש כונן SATA במסך זה לוחץ על F6 בכדי לעדכן דרייברים ומיד אחר כך תגיעו אוטומטית למסך הבא. http://www.fuxim.co.il/pictures/firmot3.jpg אני חושב שהמחשב שלי זה SATA2 אבל אני לא בטוח, אם כן אני חייב ללחוץ F6, עד היום לא הייתי לוחץ.
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 19-10-08 at 16:40.. |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תראה, בעיקרון אצל כל אחד זה שונה פה ואני לא יודע בדיוק מה שיש לך במחשב, אבל בעיקרון מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר שה CD/DVD ROOM יהיה בעדיפות ראשונה עם עליית המחשב, אחרי זה זה אמור להודיע לך שיש באפשרותך לקרוא מה BOOT מהדיסק, אתה לוחץ אנטר והפירמוט מתחיל.
הייתה לי בעיה לא מזמן שהביוס הייה דפוק, אז שלחתי תמחשב שלי לתיקון וגילו שנדפק לו הלוח אם. תבדוק, אולי זו גם הבעיה שלך.
# 6 |
חבר וותיק
|
שמע, אולי זה לא בהגדרות אלה בצריבה, באיזה מהירו צרבת? וכן זה חשוב. גם אצלי זה קרה שצרבתי דיסק אם בוט במהירות גדולה ולא עבד לי וצרבתי מחדש וכן עבד.
|
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות הדיסק עצמו בכלל בלי אפשרות boot..
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לחבר שלי אותו הדבר עבד..:\
משתמש - היכל התהילה
|
אז כנראה בעיה בדיסק \ קורא דיסקים.
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
בקורא אין בעיה, כי שמתי מערכת הפעלה רגילה XP וזה עלה..
יכול להיות שזה באמת קשור למהירות צריבה?
|
|