|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בנוגע לניהול משתמשים באתר..
שלום רב,
אני עובד ב VS2005. (שאלות מאוד בסיסיות...) איך הכי נכון לנהל משתמשים. באיזה אמצעים להתשמש , האם בקונטרולים שקיימים ב-Login או ליצור בעצמי, מה לגבי מתן הרשאות, בדיקת יוזר מחובר, אישור סיסמא דרך האימייל, רישום, כניסה וניתוק, מעקב אחר יוזרים רשומים כניסות, טבלאות וכו' תוכלו לעזור לי להבין את כל זה? תודה, גיל ניתן ליצור קשר איתי באימייל גם ב gilbWORK@gmail.com ושוב תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שאני אבין , אתה מתכוון לויזואל סטודיו? אם כן, איזו שפה? מה הקישור שלך למסד? פרטים חבר
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
דוט נט. #C
קישור לSQL 2005 DB. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אממ, תיצור לבד את הקונטולרים, זאת הבעייה שלך? חח העיצוב הויזואלי? זה שטויות..
כעיקרון תכין לבד ותכניס\תמשוך בעזרת שאילתות מהמסד את מה שאתה צריך.. לא מבין מה הבעייה.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
איך מבצאים את כל נושא אימת הדואר אלקטרוני באמצעות קוד רנדומלי / קבוע?
איך בודקים אם יוזר בוצע LOGGIN... איך עושים LOGGIN ו LOGOUT למשתמש.. רישום משתמשים? וכו'.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
1. אימות אתה יכול לשלוח עם VS מייל למשהו עם קוד רנדומלי, לשים במסד את הסיסמא ביחד עם המייל וכשהוא בא לאשר את המייל
תשים TEXT שהוא יצטרך לכתוב שם קוד ומייל , אם הקוד תואם למייל אז הוא אישר.. 2.LOGIN , כשהוא שם שם משתמש וסיסמא נכונים לדוגמא , תעשה שבמסד יכתב הIP שלו עם הUSER שהוא נכנס בו, ככה כל פעם שהוא יכנס עם הIP הזה הוא יהיה בפנים 3.LOGOUT פשוט למחוק את הIP ואז הוא לא יזהה שום USER על הIP והוא בעצם יהיה מנותק.. 4. רישום? הוספה למסד.. :S |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מקווה שזה לא נחשב הקפצה, אבל יש לי עוד שאלות בנושא.
פשוט ככה? אם ליוזר קיים IP אז הוא מחובר? כל פעם לעשות את הבדיקה הזאתי ואז יודעים שהוא מחובר? יש דרך אחרת? מה לגבע קטע זה: קוד:
protected void Login1_Authenticate(object sender, AuthenticateEventArgs e) { if (FormsAuthentication.Authenticate(username, password)) { e.Authenticated = true; } else { e.Authenticated = false; } } |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|