|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[הצגה]אני רוצה להציג לפניכם תוכנה שבניתי
שלום כולם!
בניתי עורך html ב-visual basic ואני רוצה תגובות מה אפשר להוסיף ו/או לשפר. אוקיי אז ככה זאת התוכנה: http://www.sendup.net/6495457 אני מתחיל ב-visual basic ואני רוצה להתקדם לכן תגובות כמו לא משהו לא יעזרו אנה פרטו מה צריך להוסיף וכמובן אם יש באגים נא לדווח עליהם. ד"א שימרו את הקובץ עם סיומת html (למשל: 1.html) כי יש לי בעיה אם זה אני צריך עוד לעבוד על זה. תודה וחג שמח
# 2 |
חבר וותיק
|
נראה ממש טוב,
תעשה שיוכלו לעשות הצגה או משהו כמו פרוניפג, אם אני שומר קובץ על קובץ קיים הוא לא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה להחליף את הקובץ Last edited by Bernoli; 15-10-08 at 01:18.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
למתחיל זה אחלה לגמרי
![]() שיפורים: 1. כשאני שומר קובץ ושם בשם רק 1 אז הוא שומר את זה כקובץ ללא סיומת.. תתקן.. 2.בהגדלה של המסך להכי גדול הTEXT לא משתנה ורואים את הקצוות שלו, תיקון (תקבע באירוע של שינוי גודל הFORM את הקצוות כקצוות הFORM) אממ זהו בכללי, אם בא לך להתפרע תחפש DLL שצובע בצבעים יפים את הקודים בHTML |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
ניראה מאוד נחמד. כל הכבוד.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אממ נחמד מאוד =]...
ניסיתי לשחק עם התוכנה קצת ושמתי לב למשהו... אני לוחץ עם הסמן במקום מסוים במסמך... סתם דוגמא נגיד אני בשורה 10..... אני מוסיף תג מסוים (מהאפשרויות בתפריט) וזה מוסיף לי אותו במסמך במקום אחר בכלל.... עוד משהו שיכול להיות נחמד.... אחרי שלוחצים על תגים (אני יקח דוגמא טבלה) יהיה מאוד נחמד אם יפתח חלון קטן שיראה ככה: שם / ID (ואז המשתמש רושם מה שבא לו... אם הוא לא רושם בשדה כלום אז שזה לא יכתוב אחרי זה id=""... ככה שזה יהיה גם בהמשך ההסבר שלי) רוחב אורך ריווח בין תאים וכו' (כמובן אפשר להגדיר לכל דבר כמו תא... font ... כל מה שבא לך חלון כזה שיהיה אפשרויות בהתאם למה שהמשתמש רוצה להוסיף) אממ גם מה שאמרו מעלי זה דברים שכדאי לשפר דבר נוסף אחרון שעושים דף חדש זה לא שואל אם לשמור את המסמך הקיים או לא... אני כותב את ההודעה ב6:20 חזרתי עכשיו.. אני קצת עייף חח אז מקוה שההסבר טוב ולא סיבכתי אותך עם ההסבר שלי..(על החלון שנפתח וכו') בהצלחה =] (תמשיך כך ![]() נ.ב. אם אתה רוצה עוד הצעות לשיפור או שיש עוד דברים שאתה עובד עליהם ורוצה הצעות לשיפור אתה מוזמן לדבר איתי באיסיקיו או בהודעות פרטיות בכיף אני ישמח לעזור.. Last edited by ofekns; 15-10-08 at 06:24.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|