|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה| איך אני מכין טיימר?
איך אני מכין טיימר שבסופו יהיה רשום לחץ כאן
תודה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מה הסוף שלו? (במס' שניות ספציפיות? או בלחיצת כפתור כדו' Stop?)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני מתכוון שיהיה מספר ימים מספר שעות ומספר שניות
שיהיה בינתיים רק יום אחד לחכות ובסוף שעובר אותו הזמן זמוצג בטיימר יופיע לחץ כאן בלי כפתור עצוב או משהו דומה תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אנחנו אמורים לנחש מה אתה רוצה? כנראה שכן.
X בצד שרת (php\asp) אמור להעביר לY צד לקוח (js, flash) כמה זמן נותר \ את הקישור. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
חחחח לא הבנתי כלום
תשמע אני מתכוון שאני עושה טורניר ואני רוצה טיימר שיהיה בו ימים שעות ושניות לפתיחת הטורניר ואז כשהטיימר יגמר אז יופיע לכניסה לטורניר לחץ כאן הבנתם? תודה |
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
אם אתה לא יודע תכנות, מקומך לא כאן.
אם כן ואתה רק צריך עזרה אז: תבנה קובץ PHP כאשר יש בו תנאי, אם עבר הזמן הספציפי שאתה רוצה, תציג את הקישור, אם לא תציג את הזמן הנותר עד לסוף. ואז תבנה קובץ HTML / כל דבר אחר שתרצה, ובעזרת AJAX תעדכן כל שניה את הזמן.
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני לא יודע תכנות
אז אי אפשר לקבל עזרה? אין מדריך לזה? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
או שתלמד לתכנת או שתחפש בגוגל javascript timers או משהו כזה, ולאחר מכן במקום להציג קישור תעדכן ידנית את הדף למה שצריך.
דרך אגב, לא חובה לדחוף ajax לכל חור. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אחי עובד לי הספירה לאחור זה הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=windows-1255" /> <script type="text/javascript" src="/countdown.js"></script> <title>האתר</title> </head> <body bgcolor="#fbe995"> <div id="Timer"></div> <script language="javascript"> CreateCountdown('הודעה' , '12-09-2008 1:20:00' , document.getElementById('Timer')); </script> </body> </html> והורדתי קטובץ ג'אוה הספירה עובדת השאלה שלי היא איך אני עושה שבסיום הספירה יהיה לי לחץ כאן? |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
צריך לקבוע לטיימר נקודת סיום, אחרת הוא ממשיך עד מתי שבא לו אני חושב, לפחות ככה אני מכיר טיימרים.
לגבי הקוד ששמת, קשה להבין ממנו כי אין את הקוד JS המלא, אבל לפי הקוד JS ששמת אתה יוצר ספירה לזמן ותאריך מסויים ואומר לו כאשר יגיע לתאריך זה רשום 'הודעה'. אני חושב שתחליף את ה'הודעה' ב'<a>לחץ כאן</a>'. צריך לראות את הקוד JS המלא :/ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|