|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() מוצא למכירה הדומיין
crab.co.il דומיין קצר קליט קריא ולא קשה להקלדה validity: 23-03-2009 אתם מוזמנים להציע מחירים קיבלתי הצעות כבר בעבר אבל אני רוצה למכור את הדומין עכשיו עדיף בהעברה בנקאית (עדיף מבנק הפועלים) אבל אם אין לכם חשבון נמצא פתרון אני לא רוצה עכשיו לעשות פומבית סתם בזבוז של זמן אני מבקש על הדומין ה175 ש"ח שזה פחות מההצעה הכי גבוהה שקיבלתי עם זאת הבחור שאז החלטתי למכור לו התגלה כילד קטן וממש לא רציני מי שמכיר אנגלינו מהפורום בכל מקרה אתם מוזמנים לתת הצעות אבל אם אתם לא מעונינים לרכוש את הדומין אשמח אם לא תגיבו למען שמירת הסדר ויעילות הדיון נ.ב. קיבלתי כבר טיפים מחלק מכם לגבי לנסות להציע את הדומינים לחברות יבוא פרות ים וסרטנים או גופים דומים והבנתי ששם אני יכול להרוויח הרבה יותר מהדומין אבל זה ליצור קשר ובירוקרטיה- אני פשוט רוצה למכור עכשיו |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
הצגתי את היתרונות של הדומין
לפי דעתי מדובר במחיר סביר לדומין הזה זה לא דומין סופר נדיר אבל גם המחיר לא מאוד גבוהה ולפי דעתי דומין של 4 אותיות שהוא מילה אחת קלה לכתיבה משמיעה וקלה להגיה בלי קשר לכך שאפשר להכניס גם רעיון נחמד לאתר אבל אני מחפש מישהו רציני שיש אפשרות שיקנה תדומין ולא סתם חברה שנותנים הערות שלומר את האמת לא ממש תרמו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|