![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מידע על ראפידשר
היי
יש לי כמה שאלות 1 ) מישהו יודע מה זה הRapidPoints PU 2 ) מישהו יודע מה זה הRapidPoints 3 ) מה אני יכול לעשות עם הנקודות האלה ? 4 ) נגיד והעלתי קובץ ואני פרימיום יש אפשרות לתת לינק בלי לחכות זמן הורדה 5 ) מה עוד אפשר לעשות עם חשבון פרימיום חוץ מהעלאות קבצים והורדה תודה .. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
4. אי אפשר
5.להוריד בלי הגבלה בו זמנית, לא מחכים שניות, מהירות גבוהה יותר 2.אם אני לא טועה אתה מרוויח את הנקודות מההורדות של הקבצים שלך ואתה מגיע לכמות מסוימת וזה מביא לך חשבון לחודש הבא
# 3 |
חבר על
|
כל הנקודות האלה נותנות לך אפשרות לקבל פרימיום.
ברגע שאתה פרימיום אתה יכול להוריד את הקבצים , בלי לחכות ובמהירות מטורפת! אתה יכול גם להוריד מנהל הורדות מיוחד לפרמיום ולהוריד את כל החלקים שתרצה לקובץ במהירות מטורפת! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
1 ) מישהו יודע מה זה הRapidPoints PU נקודות שאתה מקבל ממתמשי פרימיום
2 ) מישהו יודע מה זה הRapidPoints נקודות כלליות ממשתמשים רגילים 3 ) מה אני יכול לעשות עם הנקודות האלה ? כל 10 אלף נקודות= משתמש פרימיום לחודש 4 ) נגיד והעלתי קובץ ואני פרימיום יש אפשרות לתת לינק בלי לחכות זמן הורדה לא יודע לא נכנסתי מאז השידרוג של ראפיד שייר לפרימיום אבל אני חושב שיש כמה תוספות 5 ) מה עוד אפשר לעשות עם חשבון פרימיום חוץ מהעלאות קבצים והורדה כנ"ל |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אם אני כבר משתממש פרימייום ?
אז זה חודש נוסף במשתמש שלי או משתמש חדש ? |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
וכאשר אני נותן לינק כזה זה מוריד נקודות ? מה מי מו ...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
Last edited by mlnn; 03-10-08 at 23:03.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
יש לך 10 ג'יגה ביום
ז"א אתה יכול להוריד 10 ג'יגה ביום או שאתה יכול לעשות לינק להורדה בלי המתנה כאילו מי שמוריד פרימיום ואז יורד לך מה10 ג'יגה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|