|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה | משהו פשוט ב PHP | דיי דחוף
אהלן....
אני בונה מערכת תגובות ב PHP. שהמשתמש מפרסם תגובה עליו למלא טופס של שם,מייל, ותוכן ההודעה. בתוכן ההודעה נניח והוא רושם משהו בנוסח הבא: " שלום! מאוד נהניתי לקרוא את המאמר. קבל ח"ח, מתן." שימו לב שבנוסך זה משולבים ירידות בשורות...(<br>). אני מעוניין שבהצגת התגובה של אותו משתמש הגולשים ייראו מה שהוא פרסם בדיוק כפי שהוא רשם.שזה כולל הירידה בין השורות. לכן הכנסתי את תוכן ההודעה שלו למסד אחרי שהשתמשתי בפונקציה nl2br. עד כאן הכל טוב ויפה.... שאני מציג את התגובה...אני כמובן לא מציג אותה סתם כך אלא מפעיל עליה את הפונקציה htmlspecialchars, אחרת יהיה אפשר לשלוח סקריפטים במערכת התגובות. בקיצור-כאן הבעיה! מצד אחד החלפתי את המעברי שורות ב BR והכנסתי למסד. מצד שני...שאני מציג את זה...אני לא נותן לקודי HTML לפעול...כך שזה פשוט מציג לי את ה <br>ים. מה עושים?! =[ אשמח לתגובה מהירה, מתן.
# 2 |
חבר מתקדם
|
תחליף אחרי הפונקציה? חחח
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אל תחליף בכלל
תשאיר את ה \r\n ותכניס את הכל ל<pre> ![]()
# 4 |
חבר חדש
|
יש לך למעשה 2 אופציות
הראשונה - כשאתה מכניס למסד תבצע את htmlspecialchars ועליו את nl2br ((nl2br(htmlspecialchars(text האופציה השניה - להכניס למסד את המידע כמו שהוא ורק לפני ההצגה לעשות אותו דבר על המידע ששלפת מהמסד... בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
סליחה על הבורות. אפשר תשובה טיפה יותר ברורה?=[
# 6 |
חבר חדש
|
<pre> גורמת לטקסט שנמצא בתוך התגית הזאת להיות מוצג כמו שהוא, כולל ירידות שורה ללא צורך בתגית ה <br>
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תגגל
pre html tag בהצלחה
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה ![]() הפורום תכנות כאן כל פעם מפתיע אותי מחדש=] מענה ממש מהיר.
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
באותו נושא...
יש לי טופס יצירת קשר הנשלח אליי לאימייל, לפעמים אני מקבל תוכן שנכתב בתוך textarea ללא הרווחים... לדוגמא: ככה זה נראה אצל המשתמש: בלה בלה בלה בלה. בלה בלה בלה בלה בלב בלה בלה בלה וככה זה מגיע אליי לאימייל: בלה בלה בלה בלה.בלה בלה בלה בלה בלב בלה בלה בלה אשמח לתשובה |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
הפעלת על התוכן שנכתב את הפונקצייה nl2br?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|