|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה| בעיה בחיבור מסד ובתעבורה שלוקח..
עשיתי חיבור מאתר למסד נתונים מרוחק(שרת אחר) אך כל פעם שמרעננים את האתר(מפעילים אותו) הוא מתחבר למסד נתונים והמסד נתונים מקבל מכה גבוהה של תעבורה ולוקח הרבה מהאינטרנט של המסד נתונים.
לפי כך אני יודע שאין הגבלה של תעבורה בחיבור MySql, איך אני מגביל את ה-traffic (תעבורה) ? אני משתמש ב- MySql 5. אתם בטח תזדקקו ל-my.ini שלי כדי לדעת מה לא בסדר/מה לשנות, אז אינה הורדה: http://212.150.123.223/my.rar |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
א.לא מומלץ להשתמש באופן שותף בחיבור מרוחק לMYSQL אם השרתים רחוקים.
ב. אם הMYSQL לוקח הרבה תעבורה,כנראה שהוא צריך את זה לא? יכול להיות שהשאילתות שלך לא יעילות? חיפשתי קצת ומצאתי משהו על דחיסה של המידע שהMYSQL שולח,תנסה להשתמש בזה: http://drupal.org/files/issues/mysql-compress.patch רק שסביר להניח שזה יקח עוד כוח עיבוד מהשרת.
# 3 |
חבר בקהילה
|
שאני משתמש בחיבור מרוחק עם Mssql עם freetds הכל עובד חלק בלי שישלח שאילתות רבות... ב-mysql זה ממש ההפך ...
ניסיתי לעשות כמה דברים כדי למנוע חיבור שותף אך אני לא יודע לעשות זאת.. אם תוכלו להסביר לי בבקשה, אני ישמח מאוד.. בקשר לשאלה שלך אם האתר צריך את זה, אז התשובה היא לא.. המסד נתונים לא גדול במיוחד(80 מגה) והחיבור בין האתר למסד לוקח על כל ריענון הדף כ-20 מגה.. שזה מטורף... חשוב לי שהאתר והמסד יהיו מרוחקים.. מה עושים ? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
שרת מרוחק זו בעיה, ואיתה תצטרך להתמודד לחוד. אם הבנתי נכון, הפתרון שאתה מחפש, הוא למנוע מהמשתמש להציף את האתר בריענון. לשם כך תצטרך להגביל להגביל אותו דרך השרת ששולח את הבקשה, וכך בעצם הוא לא יוכל לשלוח יותר מדי שאילתות.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה בטוח שהשאילתות שלך יעילות?אתה לא שולף בטעות טבלה שלמה?
אתה עושה close לחיבור?
# 6 |
חבר בקהילה
|
לדעתי PHP עושה close לחיבור בסוף הקוד, כך שזה לא מה שישנה 20MB ל-2KB.
# 7 |
חבר בקהילה
|
האתר טוען הרבה שאילתות במסד המרוחק וככה החיבור גבוהה וצורך הרבה תעבורה.
דבר שני אני צריך שיטה או משו כדי לא לתת לאתר לטעון כל כך הרבה שאילתות(האתר לא אמור לטעון כל כך הרבה שאילתות). טוב מצאתי את השילתה שהיא מפעילה למסד וטוענת כל כך הרבה: קוד:
$result = mysql_query("SELECT * FROM accounts");// Account section $num_rows = mysql_num_rows($result); $result2 = mysql_query("SELECT * FROM characters");// Character section $num_rowsc = mysql_num_rows($result2); Last edited by amitbec; 01-10-08 at 06:25.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
שים לב שהשאילתה שולפת את כל מה שיש בטבלאות הללו.
כך שאם הן בגודל 20 מגה,זה מה שישלח לשרת השני. אתה בטוח שאתה צריך את כל תוכן הטבלה?או רק משתמש ספציפי?או רק 30 שמוצגים בעמוד אחד? וזה לא עניין של כמות השאילתות אלא מה שהן מבצעות סביר להניח.
# 9 |
חבר בקהילה
|
נו כן בגלל שהוא שולף 7000+ שורות(יש 7000 משתמשים) אז הוא טוען מלא ..
איך אני עושה שהוא לא יטען בצורה שוטפת אחרי כל רענון ? |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה כבר תלוי בתיכנות נכון.
אני לא יודע איך הקוד בנוי ומה הוא אמור לבצע ככה שאני לא יכול לייעץ איך אפשר לייעל את הקוד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|