|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
משקפיים לשיפור הראייה
אלהן,
חיפשתי ברשת משקפיים מיוחדות שראיתי בסרט וגם אצלך מישהו שאני מכיר. הן בעצם נראות כמו משקפי שמש, אבל עם נקודות ובעצם כביכול משפרות את הראייה. יש למישהו מושג לפחות איך הן נקראות? קישורים כל דבר יתקבל בשמחה. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ראיתי הם נראות כמו משקפי שמש וזה אחלה והכל אבל שאתה יושב באולם אתה נראה קצת מוזר חחח הכי טוב תילך לחנויות של משקפים אופטיקה וכו' אני יודע -ותבקש 100% יש להם
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
הייתי למשל באופטיקה הלפרין ולא היה להם. יש סיכוי שאתה מבקש מחבר שלך קצת מידע, מאיפה הם או לפחות איך קוראים להם? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
עכשיו רק נשאר לקנות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תגיד ודים,או השאר שראו את זה
יש באפשרותי להזמין כאלו מחו''ל האם הם נראות מוזר? כי לפי התמונות זה נראה כפדיחות ללכת איתם
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני אישית בטח שלא ארכיב אותם בכל מקום. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שחכתי לציין.
המשקפיים האלה לא משפרים את הראיה כלומר ... יהיה שיפור רגעי , רק מתי שתחבוש את המשקפיים.
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני חושב שזה כן משפר, גם כי אני מכיר מישהו שזה כנראה עזר לו, וגם כי יש לי צילנדר, הראייה שלי מתפזרת, בגלל המחשב.. מתי שאני עוצם את העניים, אפילו לא מאמץ את אותן, אני רואה כמעט מושלם. אני חושב שלי זה יעזור..מה אתה אומר? Last edited by Vadim.K; 09-09-08 at 19:46.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברגע שאתה חובש את המשקפיים יש שיפור אבל כשאתה תוריד אותם , אתה לא תראה אותו הדבר כמו עם המשקפיים. או בפשטות: אתה עם המשקפיים=ממוקד וזה יעזור בלי המשקפיים=כמו שהיה לפני אולי זה יעשה שיפור קטן אבל באמת זניח. אצל האופטימטס(לא כתבתי נכון) הרי שמים לך את המשקפיים שבהם גם יש כאלה חורים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|