![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ישראל - שוויץ !
כרגע השווינו 2-2
![]() ![]() עדכון : נגמר 2-2 משחק לא משהו, בסוף עוד היה טוב :]. Last edited by Amits; 06-09-08 at 21:53.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נגמר
משחק גרוע אני לא מאמין.... אני ממש לא מבין איך בן סהר אחרי הגול שלו לא לקח את הכדור ורץ לחצי מה הוא הולך לחגוג ביציע? זה בזבז לפחות 40 שניות של מומנטום לישראל +השחקן של שוויץ שנפצע בזבז עוד חצי דקה היה עוד דקה שלמה שהיה יכולה להיות שלנו בכל מקרה משחק בושה של ישראל שבנס יצאנו ממנו |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
כמה שהיה משחק גרוע, אני מרוצה לבסוף, הייתי סגור על הפסד, ותיקו לבסוף.
בהצלחה לנבחרת בהמשך ![]()
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() גם אני בגול השני הפסקתי לראות.. משחק לא טוב נקווה לטוב בהמשך
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מרובב עצבים העברתי ערוץ ל-11 אמרתי אולי נצליח יותר בכדורסל.. אבל גם שם נחלנו הפסד מעצבן (לבוסנים יש קהל מדהיים ואדיר לא ראיתי דבר כזה.. והמגרש פשוט עלובב ) אפשר להיתנחם בכך שלפחות הוצאנו תיקו מהמשחק הזה..
חסר לקשטן ולשחקנים אם ביום רביעי לא מנצחים!. (כולכך רוצה שישראל תעלה סופסוף למונדיאל.. )
# 6 |
חבר וותיק
|
זה היה ברור שזה מה שיקרה ישראל לא יודעת לנצח
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קוזוקין איזה אחד מבית"ר לא שיחק אפילו משחק אחד בליגה ניראה לי, עומר גולן הלוזר, בירם כיאל שלפי דעתי עדיין לא מתאים אבל כישרון טוב, אוואט אני לא מסכים.. לפי דעתי היה עדיף את דוווידוביץ'. אם היה שם את אוחיון וברדה מההתחלה הייתה התקפה מעולה.. היחידים שתיפקדו במשחק לפי דעתי הם בניון, בן חייםף טועמה גם היה נחמד ואולי גם בן סהר שנכנס ושיחק טוב (לפחות יותר טוב מקולאוטי שהיה חלש). ודבר אחרון.. ברקוביץ' = קנאי. לא סובל את הפה הגדול שלו.. כולם גרועים ורק שלישי הוא יכול לאמר. Last edited by RAS; 06-09-08 at 23:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Авторитет
|
הייתי במשחק, מה שרואים משם לא רואים מכאן. אני לא מבין איך קשטן מביא אח"כ את ההצהרות של "ביטלנו את שוויץ" .. "שלטנו במשחק". משחק גרוע, בניון הציל אותנו.
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פה ושם היו פספוסי כדור אבל עם הנסיון העלוב אפשר להגיד, הוא שיחק מצויין. אני לא אומר שהוא חייב להיות בהרכב ביום רביעי אבל הוא שחקן עם כישרון ענק, חבל לזלזל בו.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איפה בנאדו? גרשון? למה הם לא באו מישהו יודע? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|