|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
אני לא יודע כמה אתה מבין בזה, אבל הכוונה בבוט הזה היא שמריצים תוכנה של מירק וכותבים בה סקריפטים, אני לא בדיוק יודע איזה שפה זאת, זאת שפה ייחודית של המירק לדעתי ויש רק אחת שאיתה כותבים סקריפטים למירק.
הנקודה היא שצריך להפעיל תוכנת מירק בקובץ EXE, אני לא מבין בזה הרבה, אבל הבנתי שהבעיה בלינוקס היא הרצה של קבצי EXE, ולמרות זאת, יש אפשרות לעשות את זה, אני מחפש את האפשרות הזאת.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עכשיו, יש גירסאות מיוחדות של שרתי IRC שמיועדות ללינוקס, חפש בגוגל "running irc server on linux *" תחילף את ה * במערכת ההפעלה שלך, ותמצא שמה מדריכים והורדות לגירסאות המיוחדות או שתגיד לנו את הגירסה ונעזור לך למצוא. Last edited by Inet; 30-08-08 at 22:02.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
נגיד על שרת ווינדוס, פשוט מפעילים את הקובץ EXE והבוט מתחיל לעבוד, למעשה זה כאילו הפעלת מירק, אבל הוא עובד ומגיב אוטומטית בעזרת כל מיני סקריפטים ב REMOTE, אני רוצה להריץ את אותם קבצי EXE על לינוקס.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שאמרת - זה רק למקרה שאין ברירה, בשביל הלתקין WINE יש לך פה http://www.winehq.org/site/download קישורים להורדה להפצות השונות של לינוקס. נ.ב. אני התכוונתי שברגיל אי אפשר להריץ קובצי EXE , קובצי EXE נועדו לווינדוס ולא כל הקבצים עובדים כמו שצריך בעזרת תוכנה חיצונית ויכול להיות שהוא יתקל בבעיות עם זה. Last edited by Inet; 31-08-08 at 10:41.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|