|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
Php-Rss | איך אני משלב בין rss ל php ? יצירת עדכוני rss
איך אני יוצא rss לא את הקובץ את העדכונים עם php ?
כלומר להשתמש בrss ובפנים להציג את כל תוכן האתר עם php ## הכוונה שימוש ב sql עם הrss דוגמא : http://m-sound.co.il/feed/index.xml תודה לעוזרים .
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 24-08-08 at 06:02.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אממ בשביל הסיומת של הקובץ תשתמש בMOD_REWRITE
בשביל ההצגה עצמה של התוצאות יש הרבה מחלקות שיודעות לעבוד עם הרבה סוגים של DATA SERIALIZAION כמו INI או CSV או JSON או אפילו ARRAY MULTI DIMM בסיסי והפיכתם לXML אממ אני חושב שצריך CONTENT TYPE מסויים להצגה ואולי CONTENT LENGTH לא חושב שיש כאן עוד עניינים מסובכים (: תבדוק באתר של מנואל למוס יש שם כמה מחלקות שמתעסקות בזה, או שאתה פשוט יכול לשלוף איזושהי מחלקה מZEND FRAMEWORK כי ממה שאני זוכר הם יודעות לתפקד בתור STAND ALONE בהצלחה
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יש מצב לדוגמא ?
אחראי פורום
|
מה הבעייה? יש 1. htaccess או.... fopen fwrite.
|
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני פולט את המידע רגיל ? לתוך התבנית של rss ? פשוט עושה סיומת עם htaccses
rss.html ?
אחראי פורום
|
עכשיו, כשאני חושב על זה, אני אומר לעצמי, מה? אני לא מבין מה הבעייה. RSS יעבוד גם עם סיומת PHP, וגם עם סיומת ASP, וגם עם סיומת SADSAGSADSA.
עם header של rss, וזהו |
![]() |
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אוקיי יצרתי קובץ xml
איך אני מכניס בו משתנים של php ברגע שאני שם הוא מציג אותם איך שהם .. ?
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 24-08-08 at 09:29.. |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
נו באמת.
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
השאלה שלי איך אני משתמש בתוך ה xml עם משתנים ?
אחראי פורום
|
הדרך הכי פשוטה?
$tp .= "<text>{$text}</text>"; אתה רוצה את הכל על מגש של זהב?.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|