|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מספר חשבון בנק,דבר חסוי?
כאשר מישהו רוצה להעביר לי כסף לחשבון בהפקדה בנקאית אני מביא לו מספר חשבון מספר סניף ומספר בנק ושם שלי
רציתי לדעת האם המספר חשבון זה דבר חסוי? יענו אם מישהו יודע אותו יש מצב איכשהו שהוא יכול להוציא לי כסף מהחשבון?לקנות על שמי? דברים כאלה? או שזה ממש לא קשור ואני יכול אפילו פה בפורום לפרסם את החשבון שלי לכוולם תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הכי הרבה אפשר להביא לך כסף.
# 3 |
Permanently Banned
|
זה לא חסוי , אבל כמו פרטים אישיים אחרים מומלץ שלא תצעק את זה ברחוב.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע מה איתך אבל לא היתי מצהיר על מספר חשבון הבנק בפומביי. אני מניח שכמו שלא תפיץ באינטרנט את ת.ז. זה יהיה אותו הדבר לגבי חשבון הבנק.
תתן את החשבון רק לאנשים שאתה בוודאות יכול לסמוך על שהם יוכלו להעביר לך כסף כלשהו. בעיקרון הפשוט זה לא יוצר שום מהומה אם תפרסם בפומביי, הסיבה לסיכון היא שיכולים להתחיל לבדוק עליך פרטים ושטויות למיניהם שלא עדיף להכנס לתוכם.
# 6 |
חבר וותיק
|
יענו אם מישהו רוצה לעביר לי כסף לחשבון אין בעיה לתת לו את מספר חשבון הבנק?
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אם הוא רוצה להעביר לך כסף לחשבון הוא לא יכול בלי מספר ![]() אין כל סיבה לפחד לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מישהו פה אמר שאפשר לברר פרטים לא יודע
קיצור אין סיכון בכלל? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
המישהו הזה הוא אני. ואם אני זוכר נכון בפעם האחרונה שהסבירו לי בבנק הוא שיש סיכון.
היחידים כעיקרון שרשאים להכנס ולבחוש בתוך חשבון הבנק שלך הם: המשטרה, מס הכנסה, ביטוח לאומי.
# 10 |
חבר וותיק
|
בולשיט תפרסם איפה שאתה רוצה
רק אם יתחילו לעבור עליך סכומי כסף שלא תצליח להסביר מאיפה הם הגיעו אתה בצרות
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|