![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
תכנים כפולים
איך גוגל "מעניש" תכנים כפולים - זה פוגע גם באתר שממנו הועתקו התכנים?
ומאיזה סדר גודל זה נחשב העתקה - ומה קורה עם RSS? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
העתק מדוייק? זה תלוי את מי גוגל מאנדקס קודם , אם הוא אנדקס אותי ואז העתקת אז הוא יתיחס אלי למקור ויאכל אותך חי
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
נתקלתי בתופעהמוזרה: הוא אנדקס אותי ופרסמתי את המאמר ברשת. לאחר מספר ימים העמוד בו פרסמתי את המאמר באתר שלי נמחק מהאינדקס של גוגל וכל השאר למשל ARTICLES.CO.IL נשארו!
הוא לא יאכל אותך ולפעמים הוא טועה בחישובים :S הוא רק ימחק את העמוד המועתק. הנה כלי לבדיקת תוכן משוכפל: http://www.copyscape.com/ |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
בcopyspace הוא מצא אתרים עם 19 מילים עוקבות שוות - זה מספיק לגוגל לחשוב שהתוכן משוכפל???
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
הבדיקה של תוכן מועתק היא לא רק לפי זמן אינדוקס למרות שהיא פרמטר חשוב, זה גם תלוי בחוזק של האתר, למשל בדוגמא של Orel-SiteMe.Co.il הוא שם כתבה באתר שלו וגם בarticels ובגלל שarticels יותר חזק מהאתר שלו אז גוגל יחשוד באתר קטן שהוא בקושי מכיר בהעתקה מאשר בפורטל גדול עם אלפי מאמרים איכותיים.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יכול להיות שגוגל לא ראה את הדפים כתוכן משוכפל. אבל מניסויים שלי אני יכול לעדכן אתכם כי גוגל לוקח את הזמן בהשעיית העמוד המושכפל (היה לי 2 דפים שהעלתי והחזיקו חצי שנה ואז אחד נעלם) |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מאוד מוזר! אין חוקיות ברורה לזה?? איך אפשר "להוכיח" שהתוכן היה שלך??
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
זה מה שכיף בהתעסקות עם תחום קידום האתרים בשונה מתכנות ודומיו אין כאן שחור על גבי לבן וכל הזמן משתנים אלגוריתמים ומה שקובעהוא הניסיון. לא תנסה - לא תדע ואני בטוח שלא רבים יוכלו לענות לך על שאלה זו ללא ניסיון שלהם בעניין.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|