![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה דעתכם על המחשבים של אפל?
טוב אז עוד שבוע אני צריך לקבל את הMini Mac, שידרגתי אותו כמובן.. המפרט שלו נחמד
בכ"מ רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים שלהם? הם טובים?? איך התוכנת הפעלה שלהם כי זאת הפעם הראשונה שאני יתעסק איתה.. אור.
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
טובים? בדיוק כמו כל PC.
ההבדל היחיד הוא מערכת ההפעלה. מוזר לי שרכשת אחד בלי להכיר את המערכת, כי זו בדרך כלל הסיבה למעבר. מערכת הפעלה נוחה למדי, ובהחלט שונה מ-Windows. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני מציע שתכין על השולחן כמה כדורי הרגעה כשתנסה להתחבר לאינטרנט
![]() אבל תתחדש! |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אם אתה ב013/נטוויז'ן
אז יש להם מבצע חדש בעצם כל חודש הכסף שאתה משלם כלומר הדמי מנוי על האינטרנט מצטברים וחוזרים אליך על ידי זיכוי לקניית מחשבי אפל עד 800 שקל אם אני לא טועה
# 6 |
Whatever
|
Amazing. I have been at the new Apple Store in Kansas City, they have amazing computers.
Have fun with your new computer (:
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
יפה, תתחדש
יש אצלי במגמה (קולנוע) מקים שאנחנו עורכים עליהם אחלה מחשבים, לא יקח לך הרבה זמן להתרגל למערכת ההפעלה, היא ממש פשוטה וידידותית חבל שבישראל אין כל כך מודעות למקים וחבל שהם נורא יקרים
# 9 |
חבר מתקדם
|
זה לא חבל שבישראל אין כל כך מודעות..
בישראל דווקא יש מודעות ענקית למחשבים של אפל, אין חנות שלא תמכור אותם הבעיה שהישראלים אוהבים כסף, והרבה.. אה שכחתי גם תשלומים ![]() נחמד לא? מי לא יאהב מבצע כזה.. (הייתי ציני עם המחיר.. אפשר למצוא בארץ מקס' עד 30אלף), ובארה"ב תקנה אותו ב10אלף שקל [3ומשהו אלף דולר]
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
המחירים בארה"ב הם אחד על אחד עם מחירי ה-Retail של מחשבי PC מקבילים. שם השיקול הוא "מה יותר נוח לי?" ולא "האם שווה להוסיף כסף?". עם זאת, נתח השוק שלהם נע בין 5% ו-7%. לא הרבה במיוחד. אין מודעות לכך... בשום מקום. לאחרונה התחילו להחדיר לתוך התרבות הפופולארית את מוטיב ה-"Apple". זה בהחלט תורם להמרת משתמשים נוספים.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|