|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[יעוץ] פלאפון חדש
שלום לכם.
כבר כמה שבועות שאני מחפש פלאפון חדש. הייתי רוצה את דעתכם בין 2 החלטות שלי: הראשון: LG Viewty KU990 והשני: iPhone 8GB (הגירסא הראשונה, לא ה3G) אני נורא אוהב מסכי מגע ככה שאליהם באופן טבעי אני יותר "נמשך", אבל אם יש לכם המלצות לפאלפונים יותר טובים בערך באותם המחירים אני אשמח לשמוע (חוץ מהN95, לא אוהב אותו). אז על מה מ2 הפאלפונים אתם ממליצים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני חושב שכדאי יותר אייפון, הוא הרבה יותר מתקדם .
אני בעל n95 רגיל וממש לא מרוצה מהמכשיר . הסוללה שלו על הפנים ! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עשיתי לעצמי רשימה בין 2 הפלאפונים בעיקרון זה ככה: הLG: מצלמה יותר טובה, סוללה יותר עמידה, מצלמה קידמית, אפשרות הרחבה, אחריות ורמקול טוב. האייפון: מסך מגע יותר איכותי (למרות שיש לי נגן שהוא חד מגע כמו הLG עדיין עדיף ללכת על הדו), יותר זכרון(אומנם בלי אפשרות הרחבה), ו-WIFI (אומנם חלש אבל עדיף על כלום). אגב - מישהו יודע על חיבורי האוזניות של 2 הפלאפונים? לLG יש חיבור סטאנדרטי של אוזניות או חיבור אחר? וסיפרו לי שהאייפון לא יכול לקלוט אוזניות שהן לא של אפל, זה נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Winner
|
ציטוט:
באייפיון השני המסך מגע הוא כבר רב מגע, ואפשר להשתמשב כמה אצבעות. אני לא ממש ממליץ על האייפון, הוא נחמד ביומיים הראשונים אבל אחרי זה הוא סתם משעמם ומעצבן נורא..
![]() |
# 5 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שאתה אומר פה על האייפון זה מניסיון אישי? היה לך את המכשיר? ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כן אלעד, ה iphone 3G האוזניות הם בעלי חיבור רגיל..
# 7 |
הוסטסניון
|
אייפון
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
למה אנשים מגיבים סתם, למרות שהם לא מבינים בנושא?.
מה יותר מעניין אותך? המערכת ההפעלה או החומרה הפיזית? (המצלמה, זיכרון וכו'?). לLG - מצלמת חמישה מגה־פיקסל (עדשת שניידר, פלאש קסנון) מלאה, עם מייצב תמונה ויכולת צילום בתנאי אור קשים, צילום וידיאו שטרם ראינו כמוהו בסלולרי 120 - פריימים בשנייה (כלומר סרט אמיתי, בלי פיקסלים מרצדים,( צג ענק של שלושה אינץ,' דפדפן חכם עם Mini-Map, רדיו FM ועוד. והכל בטלפון דור ,3.5 עם 90 מ"ב זיכרון פנימי, עם חריץ לכרטיס הרחבה, באריזה שיקית ואלגנטית, ובגודל סביר. כבוד. והנה השוואה הלקוחה מהאתר YNET (השוואה ועוד מידע): ההשוואה ל־iPhone מתחייבת, למרות שהיא לא רלוונטית לישראל. צג המגע בלהיט של אפל משוכלל יותר, והוא כולל גם רכיב ,WiFi שלא תמצאו ב-.Viewty ב-iPhone שולבו גם חיישני תנועה, שהופכים את התמונה אוטומטית עם סיבוב המכשיר, וגם דפדפן מוצלח יותר. מצד שני טכנית הוא חלש מה־:Viewty דור 2.75 מצלמה בינונית, בת שני מגה-פיקסל בלבד ועוד. יש גם מחיר למאמץ של LG וסלקום להשיק את ה־Viewty במהירות: מערכת האימייל שלו עובדת יפה, ואפילו מציגה קובצי אופיס ו־PDF עבריים מצורפים, אבל עדיין לא ניתן לקרוא מיילים בעברית המתקבלים במכשיר, ולא לסנכרן אותו עם האימייל הארגוני. אל תחפשו כי לא תמצאו גם את תוכנת ה־GPS נביגייטור, שמשולבת כיום בכל טלפוני סלקום. -- אם הקטע של המסך מגע לא חובה למרות הכל, הייתי מציע לך על N95 (שיש בו כל מה שנאמר לעיל, בלי מסך מגע כמובן), או K800I שהוא פלאפון עם מחיר יותר סביר, אך עדיין איכותי למולטימדיה. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
K800I מכשיר מיושן כבר. אישית, אם אתה מחפש מצלמה? קונים מצלמה, אי אפשר למצא תחליף נורמלי אני חושב. אייפון מכשיר מצוין מהיר איכות מוסיקה באוזניות מצוינת. הכל תלוי במה שאתה מחפש במכשיר
![]() |
![]() |
# 10 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל אופן, אני אלך לנסות את 2 המכשירים, לשחק איתם קצת ולראות מה יותר נוח לי, ככה לשבת להחליט אני לא אגיע לתשובה בחיים... ציטוט:
אמיר כפרע, אני מדבר על האייפון הראשון, לא ה3G החדש. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|