|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
תפקידים מובחרים בצהל ? (לא סיירות)
עוד מעט יש לי את הצו ראשון
ואני רוצה להתחיל כבר לפוצץ להם את הפקס עם כל מיני המלצות ושטויות בנתיים מה שיש לי על הראש זה גאמא כמובן עתודה אקדמאית ואולי תלפיות אשמח לקבל מקומות נוספים אשר לומדים על חשבון הצבא לתואר ראשון ושני ואז עובדים בצבא בתפקיד וזה נצבר כניסיון כמובן עדיף שיהיה קשור למחשבים אך אני פתוח להצעות בתודה דן ![]()
# 2 |
הוסטסניון
|
ממ בעקרון ,
בחיל המודיעין - גאמא אחלה פרוייקט שבאמת יקדם אותך ואיך שתצא מהצבא תצא עם ניסיון ויחטפו אותך . [ אני מועמד לשם .. ] בנוסף יש מסלול אבטחת מידע בחיל המודיעין .. אם זה מעניין אותך.. בחיל התקשוב - יש את ממר"ם , נחשב מאוד בצה"ל.. וכנ"ל.. ויש את העתודה , שזה גם מקדם, אבל לדעתי עדיף לך ללכת על מסלול אחר ולעשות תואר במקביל.. הצבא לא ממן את הכל אלא רק 8000 שקל שזה הרוב.. אצלי זה אופציה שלישית.. מקווה שעזרתי (:
# 3 |
חבר וותיק
|
אני יודע על ממרם וגאמא
ואני ידוע שיש עוד כמה בסיגנון פשוט אני צריך את השמות קצת בעייתי להגיד שאני רוצה משהו שקשור לזה ועושה את זה וכו' אני רוצה כבר שתיהיה לי מטרה שאני יתחיל לפעול עליה יש צו ראשון עוד חודש
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
קודם תעשה צו ראשון.
לתלפיות צריך ממוצע מטורף של בגרויות, בסביבות ה98. [וגם צריך להסתובב במדי צה"ל באונברסיטה חח]. גם לא כל כך ברור לי מה כל כך מלהיב לשרת 6 שנים. (תאמת גם ללמוד באונברסיטה לא כל כך מלהיב). |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בשביל תלפיות צריך חרישת תחת רצינית...
יש לי 4 אנשים מהשכבה שהתקבלו לתלפיות..כולם חננות חרשנים כאלו, גאונים מטורפים, ואם אתה לא אחד כזה אז אל תבנה על זה אפילו.. אם יש לך פרופיל 72+ ואתה רוצה להיות גובניק..אז יש לך רק את האופציה של מודיעין שזה-שחקים, גאמא, חבצלות.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בטח יש עוד כמה בסגנון , אבל לא באותה רמה, אלו באמת התפקידים המובחרים..
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
קראתי על חבצלות
שזה ערבית ומזרח התיכון ולא בא לי על זה שונא ערבים במקום ערבית אפילו למדתי רוסית בבית ספר מה זה שחקים? ואין לי ציונים בשמיים הכל 5 יח' פיזיקה כימיה מחשבים כנראה גם מדעית הנדסית שנה הבאה ואני רוצה לעשות עוד עבודת גמר במחשבים ציונים באיזור ה80-95 תנך לשון וכל השאר בקושי עובר...
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני חושב שתקבל זימון.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חברות הייטק חוטפות יוצאי תלפיות לתפקידים חשובים או שהם פותחים חברות סטארטאפ בעצמם.. בקיצור.. מרוויחים.. אבל רק הטופ של הטופ (של החנונים ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|