הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-11-05, 22:00   # 1
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

זיכרון ווירטואלי שגבוה מדיי- הורס?

*קודם כל, לא פרסמתי את זה בתמיכה טכנית כללית...כי אין כאן בעייה. פשוט סתם שאלה. אם בכל זאת טעיתי במיקום האשכול- נא להעביר*

עכשיו לנושא:

יש לי ram 512 מגה ddr400.
הזכרון הווירטואלי שלי הוגדר לפי ערך המומלץ ל-פעם וחצי מגודל הרם. שזה בערך 768 מגה.

-אני אחד שחייב להפעיל 98745986745896 תוכנות במכה. -למשל שאני בונה אתר אני יכול לספור לפחות 15 תוכנות שעובדות איתי באותו זמן. -וזה נוגז לי בזכרון הווירטואלי שלא כל כך מספיק לי.

-אם אני אשים את הזכרון לערך של פי 2 או 3, יזיק? יועיל? מישהו יודע? (עומרי אני מחכה לתגובה שלך )

רפי
  Reply With Quote
ישן 20-11-05, 22:03   # 2
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
*קודם כל, לא פרסמתי את זה בתמיכה טכנית כללית...כי אין כאן בעייה. פשוט סתם שאלה. אם בכל זאת טעיתי במיקום האשכול- נא להעביר*

עכשיו לנושא:

יש לי ram 512 מגה ddr400.
הזכרון הווירטואלי שלי הוגדר לפי ערך המומלץ ל-פעם וחצי מגודל הרם. שזה בערך 768 מגה.

-אני אחד שחייב להפעיל 98745986745896 תוכנות במכה. -למשל שאני בונה אתר אני יכול לספור לפחות 15 תוכנות שעובדות איתי באותו זמן. -וזה נוגז לי בזכרון הווירטואלי שלא כל כך מספיק לי.

-אם אני אשים את הזכרון לערך של פי 2 או 3, יזיק? יועיל? מישהו יודע? (עומרי אני מחכה לתגובה שלך )

רפי
אני לא עומרי אבל אני יענה לך ממה שאני יודע.
זכרון וירטואלי כמובן יותר איטי מזכרון פיזי, אבל זה לא משנה כמה תגדיר הוא ישתמש בכמה שהוא צריך... ככה שאין הבדל בכל מקרה אם הוא יצטרך המערכת לבד מרחיבה את הזכרון הוירטואלי.
  Reply With Quote
ישן 20-11-05, 22:03   # 3
Netclass
משתמש חדש

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Netclass שלח הודעה באמצעות MSN אל Netclass

Netclass לא מחובר  

קנה עוד 512 MB זיכרון תוסיף עוד זיכרון וירטואלי ואתה מסודר
ישן 20-11-05, 22:11   # 4
עומרי שוסטר
Guest / אורח

הזיכרון הוירטואלי ממוקם על הכונן קשיח שהוא זיכרון פיסי שאיטי בהרבה מזיכרון רך (אך זול יותר ולכן מעדיפים להשתמש בו במקום כמות גדולה של ראם :P) בכל מקרה אני מניח שאתה משתמש בWindows XP הרגיל... שם המקסימום הוא 4,096 מגה זיכרון וירטואלי לכונן... תרגיש חופשי להגדיל כרצונך... הזיכרון הוירטואלי בעצם מככב ב2 תפקידים...הראשון הוא כזיכרון גיבוי שעובד שזמן עומס... השני הוא כזיכרון נוסף שיפחית את העומס הרגיל על הזיכרון בזמן פעולה ולוקח חלק מהרצת התוכנות...

תעשה חיים :qqb003:
  Reply With Quote
ישן 20-11-05, 22:13   # 5
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

שוסטר כפרע
ואם אני שם לו פול זכרון ווירטואלי על כל כונן? (יש לי 4 כוננים. כל אחד בערך 40 ג'יגה +- )
  Reply With Quote
ישן 20-11-05, 22:15   # 6
עומרי שוסטר
Guest / אורח

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
שוסטר כפרע
ואם אני שם לו פול זכרון ווירטואלי על כל כונן? (יש לי 4 כוננים. כל אחד בערך 40 ג'יגה +- )
תקשיב אחרי הכל זה מוריד מכמות הזיכרון שקיים בכונן קשיח... יהיה לך פחות מקום לקבצים וזה הדבר היחידי שבאסה...
בכל מקרה למה לשאול פה שאלה כזאת? אתה יכול לשאול אותי אישית
  Reply With Quote
ישן 20-11-05, 23:21   # 7
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

טוב נו שמתי 4 ג'יגה זכרון ווירטואלי על כל כונן(4 כונים=16 ג'יגה סה"כ זכרון ווירטואלי)

נקווה שזה יעזור
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום