|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
זיכרון ווירטואלי שגבוה מדיי- הורס?
*קודם כל, לא פרסמתי את זה בתמיכה טכנית כללית...כי אין כאן בעייה. פשוט סתם שאלה. אם בכל זאת טעיתי במיקום האשכול- נא להעביר
![]() עכשיו לנושא: יש לי ram 512 מגה ddr400. הזכרון הווירטואלי שלי הוגדר לפי ערך המומלץ ל-פעם וחצי מגודל הרם. שזה בערך 768 מגה. -אני אחד שחייב להפעיל 98745986745896 תוכנות במכה. -למשל שאני בונה אתר אני יכול לספור לפחות 15 תוכנות שעובדות איתי באותו זמן. -וזה נוגז לי בזכרון הווירטואלי שלא כל כך מספיק לי. -אם אני אשים את הזכרון לערך של פי 2 או 3, יזיק? יועיל? מישהו יודע? (עומרי אני מחכה לתגובה שלך ![]() ![]() רפי |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זכרון וירטואלי כמובן יותר איטי מזכרון פיזי, אבל זה לא משנה כמה תגדיר הוא ישתמש בכמה שהוא צריך... ככה שאין הבדל בכל מקרה אם הוא יצטרך המערכת לבד מרחיבה את הזכרון הוירטואלי. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
קנה עוד 512 MB זיכרון תוסיף עוד זיכרון וירטואלי ואתה מסודר
![]() |
# 4 |
Guest / אורח
|
הזיכרון הוירטואלי ממוקם על הכונן קשיח שהוא זיכרון פיסי שאיטי בהרבה מזיכרון רך (אך זול יותר ולכן מעדיפים להשתמש בו במקום כמות גדולה של ראם :P) בכל מקרה אני מניח שאתה משתמש בWindows XP הרגיל... שם המקסימום הוא 4,096 מגה זיכרון וירטואלי לכונן... תרגיש חופשי להגדיל כרצונך... הזיכרון הוירטואלי בעצם מככב ב2 תפקידים...הראשון הוא כזיכרון גיבוי שעובד שזמן עומס... השני הוא כזיכרון נוסף שיפחית את העומס הרגיל על הזיכרון בזמן פעולה ולוקח חלק מהרצת התוכנות...
תעשה חיים :qqb003: |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
שוסטר כפרע
ואם אני שם לו פול זכרון ווירטואלי על כל כונן? (יש לי 4 כוננים. כל אחד בערך 40 ג'יגה +- ) |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
![]() ![]() בכל מקרה למה לשאול פה שאלה כזאת? אתה יכול לשאול אותי אישית ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
טוב נו שמתי 4 ג'יגה זכרון ווירטואלי על כל כונן(4 כונים=16 ג'יגה סה"כ זכרון ווירטואלי)
נקווה שזה יעזור ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|