|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
הוט/בזק הביעו את דעתכם
דיברתי עם שני החברות אתמול
בזק אמרו 1)שאצל הוט יש טכנולוגית share שהחיסרון שלה שככול שיותר אנשים גולשים ככה יש לי פחות רוחב פס ואצלהם(ADSL) יש לי רוחב פס(שבמקרה שלי הוא מגה וחצי) נקי ואני יכול לנצל את כולו בלי קשר לאחרים שגולשים 2)בנוסף אמרו בזק שלגבי האבטחת מידע שלהם באינטרנט הם הרבה יותר טובים מהוט(איך זה בא לידי ביטוי האבטחת מידע בגלישה שלי) אשמח לשמוע תגובות אם הדברים האלה נכונים תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
אני עובד בשיווק של בזק, מה שאמרו לגבי העומס זה נכון, בנוסף הפס של הוט מבוסס על חשמל, ברגע שיש לך הפסקת חשמל, כבל האינטרנט מפסיק לעבוד.
לגבי אבטחת המידע, אני לא בטוח. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
.בכל מקרה אם יש הפסקת חשמל, איך האינטרנט שלך יעבוד, אם המחשב שלך לא יכול לעבוד וגם המודם נכבה וגם המחשב o0 חחחח
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מצד שני אם אין לי את האל פסק הזה בר גע שיש לי הפסקת חשמל גם ככה לא יהיה לי מחשב באותו הזמן אז לא משנה לי אם יהיה אינטרנט באמת לגבי העומס זה נכון? יש מצבים שבהוט אני יגלוש בפחות מ 1.5 מגה??? ומה לגבי מגוון ערוצים? הבנתי שבYES יש יותר מגוון סרטים וסדרות(אמרו לי יש שהם רוכשים 1900 סרטים בשנה והוט רק 800 בערך) זה גם נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
לגבי YES, אין לי מושג. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה יותר טוב ומה פחות טוב..
מה שאני כן יודע הוא שלהוט יש את התמיכה הגרועה ביותר.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
בד"כ לקוח של הוט יגיד לך הוט ובזק יגיד לך בזק.. אבל בוא אני אגיד לך.. יש לי אינטרנט של הוט כבר 3 שנים והתדירות של נפילות האינטרנט גדלה מיום ליום. והדבר הזה ממש בלתי נסבל. התקשרתי אליהם אולי איזה 10 פעמים בשביל להתלונן ובאו אלינו איזה 8-9 תכנאים בשנתיים האחרונות..
כלום לא עזר! כל התכנאים האלו באו לשב. הם החליפו חיבורים ודברים אבל זה אולי עזר לשבוע אבל אז הנפילות חזרו.. הם מאשימים את הראוטר ולא את המודם אבל יש משהו שהם יודעים אבל לא רוצים לדעת.. הראוטר נופל גם בגלל נפילה של שניה או שתי שניות של המודם. אם המודם נופל לשניה ואז חוזר הראוטר נופל ל10 דקות.. ואז צריך לתקן אותו ולפעמים את שניהם. מצטער שחפרתי לך פה. אבל אני אומר לך דבר אחד.. אל תקח אינטרנט של הוט! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ככה הוט גרוע?
ואללה אז אני ישקול את זה שוב כי ADSL של בזק נופל פעם בכמה חודשים ממש ולכמה שעות סתם ככה גלישה חלקה |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
שמע אני לא אומר שיש את הבעיה שלי לכולם.. אבל זה חשוד ש-3 שנים הם לא יכולים לתקן משהו כ"כ פשוט.
אפרופו נפילות אני הולך להתקשר אליהם שיבואו להחליף את המודם... חחחח |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
בבזק, לא היה לי נפילה קרוב חודשיים-שלוש
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|