![]() |
# 1 |
חסום
|
בעיה ב JS
הקוד:
קוד:
<!-- function movein(which,html){ which.style.background='' if (document.getElementById) document.getElementById("menu").innerHTML=html else boxdescription.innerHTML=html } function moveout(which){ which.style.background='' if (document.getElementById) document.getElementById("menu").innerHTML=html else boxdescription.innerHTML=' ' } //--> קוד:
<a href="#" onclick="movein(this,'עיחעיח')" onmouseout="moveout(this)">$select[name]</a></div> נכון איפה שרשום בקישור "עיחעיח" אני רוצה להכניס קישור איך ? שאני מכניס לו במקום ה "עיחעיח" כזה : קוד:
<a href='bkaas.php'>blabla</a> |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תנסה להבריח גרש כי אני לא רואה בעיה.
קוד:
<a href=\"bkaas.php\">blabla</a>
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 06-07-08 at 18:12.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
נסה להכניס לו
<a href=\"bkaas.php\">blabla</a> ותראה איך באופן קסום ומסתורי זה פועל. עריכה: ירין תו הבריחה הוא \ לא / ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 5 |
חסום
|
רשמתי
קוד:
movein(this,'<a href=\"blabla.php\">fgdfg</a>') |
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
יכול להיות שיש לך שגיאת PHP?
פשוט לא עשית WRAP ל$select[name] הזה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
חח לא...
שאני עושה את ה href בלי " ובלי ' יענו בלי כלום זה עובד.. אבל אני חייב לעשות עם כזה כי זה שולח ב tinymce והוא עושה את זה אוטומטית... אז איך אני עושה שיעבוד עם " ב href... |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא ממש הבנתי.
בכל מקרה נסה את addslashes של PHP או פשוט REPLACE של (") ב-(\") |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
מה שאמרתי שזה לא עובד עם סלאשים לא עם כלום
רק עם אני מוריד את ה " או ה ' זה עובד לדוגמא: קוד:
<a href=blabla.php title=blabla>blabla</a> (ולא להוסיף סלאשים או משהו כי זה לא עובד).. |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני חושב שצריך לשים דאבל סלאש
\\
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|