|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום ,
קודם כל האתר שלי הוא : http://top.mmo.co.il האתר עוסק בתחרויות משחקים ולא אתרים . במסגרת הSEO שלי [אני מתחיל] עשיתי מספר דברים , א) את עיצוב המערכת עשיתי W3C VALID ב) שיניתי את מילות המפתח לדברים שקשורים לתחרויות משחקים כמו : תחרויות משחקים , תחרות משחקים , שרת פרטי וכו'... בMETA TAG ג) הוספתי בסוף העמוד למטה את התגיות ד) הוספתי META DESCRIPTION ה) הוספתי פירוט קליל על האתר בעמוד הראשי . עכשיו , יש לכם טיפים נוספים על איך אני יוכל לקדם את האתר שלי בגוגל ? מילות מפתח , שיפור משהו , לא יודע כל דבר שיכול לעזור לי בקידום אתרים ויש לי בעיה בו כרגע . [ההרשמה במערכת לא פעילה כרגע מכיוון שאמור להופיע CAPATCHA אך יש בעיה בשרת שאין בו FREETYPE ולכן הוא לא מופיע] - אך עדיין אשמח לקבל הצעות (יש אתר אחד ש"רשום" ודרכו אפשר לראות הכל) . תודה , חן . |
![]() |
![]() |
# 2 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
הבסיס של תהליך קידום אתרים הוא מציאת מילת מפתח רלוונטית.
תחרות משחקים הוא לא ביטוי שמחפשים, לא הייתי ממליץ לך להתמקד עליו.
# 3 |
חבר וותיק
|
א)לא עוזר. תו תקני הוכח כלא עוזר (אך לא מזיק). עובדה, בווינאט, וואלה, נענע, נמצאים מקומות ראשונים, אך יש להם מאות שגיות בW3
ב)יופי ג)לא נראה לי שעוזר.. אני עשיתי למעלה ד)יופי ה)תוסיף לheader הגלובאלי הכי למעלה טקסט המתאר את האתר |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
uploa לא הבנתי מה זה הHEADER הגלובאלי .
וx-ray על מה עדיף אז להתמקד ? מה לרשום שרתים פרטיים בתור הKEYWORD ? או תחרות שרתים פרטיים ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
תחשוב מי קהל היעד של האתר שלך ואח"כ תבדוק מה הביטויים המרכזיים המתאימים.
אל תתייחס לKEYWORDS, זה לא מאוד רלוונטי כבר.
# 6 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
חוץ מזה, זה לא מוכיח כלום.
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
תודה , אני יחפש עוד דברים , אבל מישהו יכול להגיד לי איך האתר בכללי מבחינת אופטמיזציה ? אם לא חסר משהו וכו'... ?
אגב , למה גוגל לא מציג מודעות רלוונטיות לאתר שלי ? זה מציג מודעות של נופש וכל מיני דברים כאלו ואחרים ואני אשמח אם יציג לי הודעות על משחקים , משחקי רשת וכו'... |
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
קודם כל בקושי יש לך תוכן באתר.
שנית גוגל לא יציג לך מודעות רלוונטיות למשחקים, כי אין כאלה.
# 9 |
חבר בקהילה
|
כרגע אין כי אני לא מפרסם אותו , קודם אני עושה אופטמיזציה וכל הדברים מסביב ואז מפרסם ,
ויש אפשרות לקבוע לפרסומות עצמם KEYWORDS ? כי אולי אני ישים באנגלית ואז כן יופיע פרסומות . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|