|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() מוזר שאף אחד לא פתח אשכול על זה.
![]() לספרד כניראה הולך להיעדר דוד וויה שזה שחקן חשוב בהתקפה אך יש מחליף טוב - ססק פברגאס או שיש עוד אחד טוב ואהוב עליי באופן אישי - דני גוויזה, ככה שיש מחליפים ראויים. לגרמניה יעדר רולפס (קשר אם אני לא טועה) אין לי מושג מי מחליף אותו, לא מתמצא במחליפים של הגרמנים. בעמדת השוער יש יתרון ברור לספרד, הגנה די שווה למרות שלגרמניה יש בלמים גבוהים וגדולים - לספרדים יש את הניסיון וגם הם בכלל לא רעים (פויול ומרצ'נה). בעמדת הקישור הייתי אומר גם שיוויון, לספרדים יש את צ'אבי, אינייסטה, סילבה (המצוין!!) ופברגאס (כניראה) לגרמנים יש את פודולסקי, שיווינשטיינגר (טורניר טוב שלו), באלאק והמחליף של רולפס (אין לי מושג מי זה יהיה, אבל הוא יתחרה בצ'אבי קשר מרכזי טוב ז"א שכבר יש יתרון במרכז) חלוץ לגרמניה קלוזה, לספרד טורס. אני אוהב את הסיגנון משחק של טורס.. אבל זה לא אומר כלום. כמובן שלקלוזה יש יתרון של משחק ראש.. הגרמנים צריכים לנצל את זה! ומה שנותר - בהצלחה לספרד!! אני אומר 2-0 לספרד עם צמד של טורס דקות 37' ו78' (במשחק הולנד - רוסיה אמרתי הולנד דקה 86' - היה, אמרתי שרוסיה דקה 114' היה 112 ו 116 :P) Last edited by RAS; 29-06-08 at 19:53.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
גרמניה נתנו כמה משחקים לא פחות טובים מספרד ככה שבאמת אי אפשר להיות בטוחים...
אבל הימור שלי ספרד לוקחים ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
זהו, ספרד אלופת אירופה.
ולפי הגמר הזה - בצדק. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
ספרד ניצחה (: מגיע לה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
באמת מגיע לה....
היה משחק נחמד, היו כבר משחקים טובים יותר השנה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
1-0 קטן וצודק!
לספרד הגיע לנצח אחרי תקופה ארוכה (44 שנים) שלא זכתה בתואר ובכלל היא נתנה את תצוגת הכדורגל הטובה ביותר ביורו.
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אין ספק שהגיע לנבחרת הזאת....סוף סוף..אחרי 44 שנה מאליפות אירופה האחרונה שהם לקחו...ומי יודע...עוד שנתיים מונדיאל...אולי הנבחרת הזאת תפתיע שוב...
אבל, צריך גם לתת כבוד לגרמנים (למרות שהם גרמנים...וקשה לנו לאהוב אותם), הנבחרת שלהם הציגה כדורגל יפה במהלך כל הטורניר...ולא היה אפשר לבקש גמר יותר טוב מנבחרות חצי הגמר שהיו.. אגב, פותח האשכול..הימור יפה...הפרש של 4 דק' מהגול של טורס...חבל שלא היה את השני.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
הגול היה בדקה ה 33...
# 9 |
חבר וותיק
|
ואני אמרתי דקה 37' = 4 הפרש.
![]() ![]() בנוגע למונדיאל: קודם כל יש אולימפיאדה שם ארגנטינה לוקחת, וגם את המונדיאל ניקח! באולימפיאדיה בכלל יש שחקנים מעולים. מסי, גאגו, היגוואין, ריקלמה, אגוארו, אני מקווה שיזמינו את מסצ'רנו ועוד ועוד.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אה... התבלבלתי חשבתי רשמת 87
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|