![]() |
# 1 | |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אהלן,
חלקכם מכירים אותי כאבירם, הבעלים לשעבר של CSF, ILDEV, PHPBBHEB ועוד כמה אתרים כאלו ואחרים בדרך. נכון הייתי "למטה" הרבה זמן, גודלים.. אתם יודעים איך זה.. לפחות חלקכם.. אז - אני צריך אחסון. היו היה אתר/מועדון בשם סקאלה (מי שבסצנת השיפורים והמכוניות מכיר אותו בטוח), האתר/מועדון ירד בגלל חובות של הבעלים. אנחנו כדור ההמשך (5 חברים בעלי בהמות לא קטנות על 4 גלגלים), החלטנו להקים אתר המשך, אתר חמוד קטן הכולל גם פורום. כל הסצנה תתרכז ותתנקז דרכו, אז בקיצור - אחסון לפורום + אתר של כמה לוחצים עם 4 גלגלים וקרוב ל-500 כ"ס. ![]() אני התבלבלתי/הסתבכלת/השתוללתי עם כל העניין של האחסון, המון זמן לא הייתי בקטע. אני צריך חבילה בתור של 500 מגה עם תעבורה חודשית של 30-40 ג'יגה, עם אופציה תמיד שאני יבוא ויגיד לבעל השרת אני רוצה עוד, כמובן הוא יפוצה. הצעות מעניינות בבקשה. דברים חשובים - אני רוצה שבעל השרת יהיה תמיד זמין/אמין, זה לא סתם עוד אתר. אני יודע איך מתנהל העסק, לא להסחף עם המחירים (אפשרי גם לקבל אצלנו באנר ולתת "חסות" או להוזיל עלויות). חברה אמינה בעל ותק ונסיון, אני לא רוצה לקום מחר בבוקר ולגלות שהאתר נפל ושהילד בן ה-16 ה' ינקום דמו אין לו כסף לקנות באגט וסגר את החברה. אני מבין שהבנתם את הנקודה שלי. הודעה פרטית. מסנג'ר - aviram[at]hotmail.com דוא"ל - g7eddy[at]gmail.com אייסיקיו - ינתן למי שצריך. תהיו בריאים. ![]()
|
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
נשלח ה"פ.
אחראי פורום
|
ננעל כבקשתך
|