|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך עזרה בהתקנת SSL בשרת על דומיין
לא ידעתי איפה לרשום אז אם זה לא המקום להעביר בבקשה.
טוב רכשתי מגודדי חבילת SSL עכשיו הוא מבקש ממני CSR אין לי מושג מה זה מאיפה אני משיג את זה? ואחרי זה המ התהליך שצריך להגדיר בשרת? יש DA אם זה עוזר. תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
פנה לבעל השרת שלך שיצור לך CSR.
אתה צריך לתת לו את הפרטים הבאים שדרושים בשביל ליצור: קוד המדינה שבו האתר (IL), שם מלא של המדינה ISRAEL, שמך המלא, וסוג העיסוק של החברה / עסק / אתר. (וכמובן את הדומיין שלך) תן לו את הפרטים והוא יצור לך, במידה והוא לא יודע תגיד לו ליצור איתי קשר ואני יסביר לו בכיף... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
יש לי גישות לזה
יצרתי CSR מה עכשיו? הוספתי דרך גודדי בגודדי יש לי משהו כזה Awaiting Administrative Approval אם שעון ליד שאני לוחץ על השעון רשום Performing manual Whois verification... A Go Daddy® Registration Authority (RA) associate is currently verifying domain registration through the Whois database. מה עושים? צריך לחכות? Last edited by Sagi; 22-06-08 at 12:46.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
אני לא יודע לגבי ה DA,
אבל בלי DA שאתה רוצה להתקין SSL אחרי שיצרת את הקוד CSR וכיוונת את הדומיין (שקנית בו את ה SSL כמובן), אתה ניכנס לקובץ httpd.conf באפצ'י מחפש את ההגדרות ל virtualHost עם האייפי שלך ומוסיף ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
לא מצאתי לזה פורום אחר, אז העברתי ל"ניהול חברות אחסון".
# 6 |
חבר וותיק
|
משום מה שאני מוסיף תשורות יש שגיאה
הקבצים לא נמצאים איך אני יוצר אותם? יש רק KEY ו CSR אין CRT Last edited by Sagi; 23-06-08 at 10:09.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תיצור איתי קשר, אני יתקין לך...
יהיה יותר מהיר |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|